Συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του το PUBG στο Xbox One

Ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια παίκτες στην κονσόλα.

Το PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) συνεχίζει ακάθεκτο την ξέφρενη πορεία του και στο Xbox One, παρόλο τα προβλήματα που είχε κατά την διάρκεια της κυκλοφορίας του στην οικιακή κονσόλα της Microsoft, μέσα από το Xbox Game Preview πρόγραμμα της κονσόλας, αρκετά από

τα οποία έχουν διορθωθεί με την διάθεσης patches για τον τίτλο. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι σύμφωνα με το Xbox Wire, μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα ο τίτλος κατάφερε να προσελκύσει πάνω από 3 εκατομμύρια παίκτες στο Xbox One, με την εταιρεία ανάπτυξης του –PUBG Corp.- να υπόσχεται να συνεχίζει να «βελτιώνει» τον τίτλο με ακόμα περισσότερα updates.

Στην ίδια ανάρτηση στο Xbox Wire ο Aaron Greenberg, General Manager of Games Marketing του Xbox, ανάφερε: “Η ομάδα της PUBG Corp. είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να βελτιώνει την εμπειρία του παιχνιδιού για την αυξανόμενη και δραστήρια κοινότητα του PUBG και έχει ήδη κυκλοφορήσει τέσσερα update από την στιγμή κυκλοφορίας του παιχνιδιού στο Xbox Game Preview στις 12 Δεκεμβρίου”. Και συνέχισε λέγοντας, “θα συνεχίσετε να βλέπετε τακτικά updates για το PUBG στο Xbox One, όπως η προσθήκη της υποστήριξης για first person ganeplay στο σόλο, διπλό και τετραπλό παιχνίδι, και η ομάδα μόλις ξεκίνησε, με ακόμα περισσότερα updates να έχουν προγραμματιστεί που θα περιλαμβάνουν επιπλέον game optimization και τον νέο χάρτη Miramar”.

Το PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) κυκλοφορεί για PC και Xbox One.

pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα