Αποκαλύφθηκε το Porsche Rally Pack για το Gravel

Αυτοκίνητα της Porsche ως pre-order bonus.

Η Milestone ανακοίνωσε ότι το Gravel, o off-road racing τίτλος που ετοιμάζει, θα περιλαμβάνει αυτοκίνητα από την Porsche, καθώς κατάφερε να πάρει επίσημη άδεια από την εταιρεία για την χρησιμοποίηση των αυτοκίνητων. Όσοι από τους παίκτες προβούν σε προπαραγγελία του τίτλου μέσα

στις επόμενες εβδομάδες, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν ως δώρο το Porsche Rally Pack. Το εν λόγω DLC θα περιέχει δυο αυτοκίνητα τα Porsche 924 GTS Rallye και το Porsche 959 Rallye, τρία επίσημα liveries από τις αγωνιστικές χρονιές 1981, 1982 και 1986.

Το Gravel θα είναι ένας racing τίτλος με arcade χαρακτηριστικά όπου οι παίκτες θα λαμβάνουν μέρος σε ένα τηλεοπτικό show, με 50 διαφορετικές αγωνιστικές διαδρομές σε 15 διαφορετικές περιοχές σε όλο τον κόσμο. Οι αγώνες με την σειρά τους θα χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες - Wild Rush, Cross Country, Speed Cross και Stadium.

Το Gravel αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 27 Φεβρουαρίου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer για το Porsche Rally Pack DLC.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα