Αποκαλύφθηκε το Total War: Three Kingdoms

Ταξίδι στην Κίνα, μέσα στο 2018, με τον επόμενο τίτλο της σειράς.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους των strategy παιχνιδιών, καθώς η Creative Assembly αποκάλυψε την επόμενη μεγάλη κυκλοφορία της σειράς Total War. Ο νέος τίτλος φέρει το όνομα Total War: Three Kingdoms

και για πρώτη φορά στη σειρά, μεταφερόμαστε στην αρχαία φεουδαρχική Κίνα του έτους 190. Το παιχνίδι ξεκινά προς τα τέλη της δυναστείας των Χαν και σε αυτό πρωταγωνιστούν τρεις ήρωες, από τρία διαφορετικά βασίλεια, που στόχος τους είναι να ανατρέψουν την αυτοκρατορία και να αναλάβουν εκείνοι την εξουσία. Τότε, ιστορικά, για την Κίνα αρχίζει η "Περίοδος των Τριών Βασιλείων".

Αν και για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι, σύμφωνα με την Creative Assembly αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2018. Μέχρι τότε, οι φίλοι των Total War θα έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με τον spin-off τίτλο Total War Saga: Thrones of Britannia, του οποίου η κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για την προσεχή άνοιξη.

pc Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα