Στρατηγική επένδυση της NetEase Games στη Rebel Wolves

Η Rebel Wolves, ένα νεοσύστατο πολωνικό στούντιο που ιδρύθηκε από πρώην στελέχη της CD Projekt RED τον Φεβρουάριο του 2022, εξασφάλισε μια στρατηγική επένδυση από την NetEase Games, η οποία απέκτησε επίσης μειοψηφικό μερίδιο στο στούντιο, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Η Rebel Wolves θα παραμείνει λειτουργικά ανεξάρτητη και θα διατηρήσει τον πλήρη δημιουργικό έλεγχο και την ιδιοκτησία των πνευματικών

δικαιωμάτων της.

O συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Rebel Wolves αλλά και σκηνοθέτης παιχνιδιών, Konrad Tomaszkiewicz, τόνισε στο δελτίο τύπου πως: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τη NetEase Games ως νέο μέτοχο και συνεργάτη μας. Το να έχουμε μια από τις κορυφαίες εταιρείες παιχνιδιών παγκοσμίως να στηρίζει το όραμά μας είναι μια μεγάλη τόνωση της εμπιστοσύνης και επικύρωση της δουλειάς για ολόκληρη την ομάδα της Rebel Wolves. Η χρηματοδότηση που παρείχε η NetEase ήταν το τελευταίο κομμάτι που έλειπε και χρειαζόταν για να ανεβάσουμε στροφές. Πλέον, με διαθέσιμους πόρους για την κατασκευή ενός παιχνιδιού ΑΑΑ παγκόσμιας κλάσης, μπορούμε τώρα να επικεντρωθούμε σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία: την ανάπτυξη”.

Με τον πρόεδρο των παγκόσμιων συνεργασιών και επενδύσεων της NetEase Games, Simon Zhu, να προσθέτει: “Είναι εξαιρετικά σπάνιο να έχεις την ευκαιρία να συνεργαστείς με μια ομάδα αστέρων από την αρχή του ταξιδιού της. Όλοι στην NetEase Games υπήρξαν θαυμαστές της ομάδας της Rebel Wolves και της προηγούμενης δουλειάς τους. Γρήγορα ανακαλύψαμε το κοινό μας πάθος για τη δημιουργία σπουδαίων παιχνιδιών και το μακροπρόθεσμο όραμά τους για ένα βιώσιμο και δημιουργικό στούντιο, το οποίο ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική μας σχετικά με την επώαση ταλαντούχων δημιουργών. Ανυπομονούμε να έχουμε μια εποικοδομητική συνεργασία με την Rebel Wolves και να δούμε πώς η ομάδα θα αξιοποιήσει την εμπειρία της για να δημιουργήσει ακόμα πιο καθηλωτικά παιχνίδια που θα απολαμβάνουν οι παίκτες σε όλο τον κόσμο”.

Η ομάδα της Rebel Wolves αναπτύσσει αυτήν τη στιγμή ένα σκοτεινό RPG φαντασίας με επίκεντρο την αφήγηση και τις επιλογές του παίκτη. Ταυτόχρονα επεκτείνεται ως στούντιο και προσλαμβάνει άτομα σε διάφορες θέσεις που θα βοηθήσουν στο έργο της ανάπτυξης.

The post Στρατηγική επένδυση της NetEase Games στη Rebel Wolves appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα