H βασίλισσα Seondeok στo Civ VI: Rise and Fall

H ηγέτιδα της Κορέας έρχεται με το expansion του Civilization VI.

Μια ακόμα μεγάλη δύναμη, που θα εμφανιστεί στο πακέτο επέκτασης του Civilization VI, το οποίο θα έχει τον τίτλο "Rise & Fall" παρουσιάστηκε από τις 2K και Firaxis. Ο λόγος για την Κορέα, της οποίας η Βασίλισσα Seondeok θα ηγηθεί στο expansion. Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου των εταιρειών, πολύ

πριν η Seondeok στεφθεί Βασίλισσα της Silla (που σήμερα είναι γνωστή ως Κορέα), ο θρύλος ανέφερε ότι ήταν απίστευτα έξυπνη. Αυτή η ευφυία της την οδήγησε στο να εξελιχθεί σε σπουδαία και αξιοσέβαστη διπλωμάτη, αλλά και σε πρόσωπο της οποίας η στρατηγική προκαλούσε φόβο στους αντιπάλους της.

Από τη στιγμή που δεν υπήρχαν άνδρες κληρονόμοι του θρόνου, η Seondeok έγινε η δικαιωματική διάδοχος μετά το θάνατο του Βασιλιά Jinpyeong το 632. Αυτό οδήγησε σε εσωτερικές διαμάχες και επαναστάσεις καθώς η βασίλισσα προσπαθούσε να υλοποιήσει τα σχέδιά της για να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του λαού της. Η Seondek εφήρμοσε πλάνα για τη βελτίωση της ζωής των πιο αδύναμων πολιτών, επένδυσε εντόνως στην εκπαίδευση και, κατά τη βασιλεία της, επίτρεψε τη γνώση των τεχνών και των επιστημών στο λαό.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Seondek και το βασίλειό της θα βρείτε στο blog του Civilization VI.

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα