Σε πλήρη αναθεώρηση η ανάπτυξη του Resident Evil 4 Remake

Μπορεί η Capcom δεν έχει ακόμη αποφασίσει να “ανακοινώσει ή ακόμη και αναγνωρίσει την ύπαρξη” ενός remake για το Resident Evil 4, αλλά διάφορες πηγές κοντά στο υποτιθέμενο project εκτιμούν ότι βρισκόμαστε πολύ μακριά από την κυκλοφορία του, καθώς ο τίτλος υποβλήθηκε σε μια πλήρη αναθεώρηση. Στην αναθεώρηση περιλαμβάνεται η “μείωση του ρόλου” της M-Two, με το βασικό studio

ανάπτυξης των Resident Evil, Capcom Division 1, να έχει πάρει τα ηνία της ανάπτυξης.

Σύμφωνα με αναφορές, η M-Two (ιδρύθηκε από τον πρώην επικεφαλής της PlatinumGames Tatsuya Minami) είχε ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στο remake του Resident Evil 4 από το 2018, αλλά πολλές πηγές να αναφέρουν στο VGC, ότι ο ρόλος του studio έχει μειωθεί σημαντικά, προφανώς λόγω της επιθυμίας του studio να παραμείνει κοντά στο πρωτότυπο τίτλο του 2005. Αυτό φαίνεται να οφείλεται στην αρνητικότητα που υπήρξε γύρω από την κυκλοφορία του Resident Evil 3 Remake, στο οποίο έλειπαν μεγάλα τμήματα του πρωτότυπου τίτλου του 1999, προς μεγάλη απογοήτευση των φίλων του τίτλου.

Η εσωτερική βασική γραμμή της Capcom για το Resident Evil λέγεται ότι επιδιώκει μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση, εμπνευσμένη από το αρχικό Resident Evil 4, αλλά με μοναδικά χαρακτηριστικά, στοιχείων ιστορίας και περιβαλλόντων, όπως ο “αυξημένος ρόλος” του Mr. X / Tyrant στο Resident Evil 2 remake του 2019.

Πηγές στην Capcom δηλώνουν ότι η αναθεώρηση και η αλλαγή κατεύθυνσης θα μπορούσαν να σημαίνουν ότι το Resident Evil 4 remake μπορεί τώρα να καθυστερήσει να γίνει διαθέσιμο κατά ένα χρόνο, τοποθετώντας την διάθεση του για το 2023.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο για τα παραπάνω από πλευράς Capcom.

The post Σε πλήρη αναθεώρηση η ανάπτυξη του Resident Evil 4 Remake appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα