Πήρε πίσω τα πλάνα της για αύξηση τιμής του Xbox Live Gold η Microsoft

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση μιας αύξησης των τιμών για τις συνδρομές Xbox Live Gold, η Microsoft αποφάσισε να πάρει πίσω την απόφασή της, ανακοινώνοντας ότι δεν θα υπάρξει καμία αύξηση της τιμής. Επιπλέον, η Microsoft αποφάσισε να ακολουθήσει ένα μοντέλο όπου οι free-to-play τίτλοι δεν θα απαιτούν πλέον ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold στις κονσόλες Xbox.

Αυτή η αλλαγή λέγεται ότι θα έρθει “το συντομότερο δυνατόν” μέσα στους επόμενους μήνες.

Με απλά λόγια, οι παίκτες χωρίς κάποια ενεργή συνδρομή, θα μπορούν να δοκιμάζουν δημοφιλείς τίτλους όπως το Fortnite, το Rocket League, το Call of Duty Warzone, το Warframe και πολλά άλλα στις κονσόλες τους.

Κάναμε λάθος σήμερα και έχετε δίκιο που μας ενημερώσατε. Η σύνδεση και το παιχνίδι με φίλους είναι ζωτικής σημασίας μέρος του gaming και αποτύχαμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των παικτών που βασίζονται σε αυτό καθημερινά. Ως αποτέλεσμα, αποφασίσαμε να μην αλλάξουμε τις τιμές του Xbox Live Gold.

Μετατρέπουμε αυτήν τη στιγμή σε μια ευκαιρία για να φέρουμε το Xbox Live περισσότερο κοντά στον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον παίκτη στο επίκεντρο της εμπειρίας του. Για τα free-to-play παιχνίδια δεν θα χρειάζεστε πλέον συνδρομή Xbox Live Gold για να παίξετε αυτά τα παιχνίδια στο Xbox. Εργαζόμαστε σκληρά για να πραγματοποιήσουμε αυτήν την αλλαγή το συντομότερο δυνατό τους επόμενους μήνες.

Εάν είστε ήδη μέλος του Xbox Live Gold, μένετε στην τρέχουσα τιμή για ανανέωση. Νέα και υπάρχοντα μέλη μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν το Xbox Live Gold με τις ίδιες τιμές που πληρώνουν σήμερα.

Η δωρεάν πρόσβαση σε free-to-play τίτλους ήταν ένα σημαντικό πλεονέκτημα που είχαν οι παίκτες σε PlayStation 4 και 5, καθώς η Sony δεν είχε βάλει free-to-play τίτλους πίσω από συνδρομή στο PlayStation Plus.

Ο επικεφαλής του Xbox τμήματος της Microsoft, Phil Spencer, βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει για την παραπάνω αλλαγή, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Apologies for all the angst and emotion this caused today for our customers. As always, we appreciate the feedback. This is a good learning opportunity for us and we will learn from it.

Phil Spencer (@XboxP3) January 23, 2021

The post Πήρε πίσω τα πλάνα της για αύξηση τιμής του Xbox Live Gold η Microsoft appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα