Σε ένα σύμπαν-έκπληξη το The Callisto Protocol

Η Developer Striking Distance Games, ένα studio ανάπτυξης που αποτελείται από άτομα που έχουν εργαστεί στο Dead Space, συμπεριλαμβανομένων των Glen Schofield και Steve Papoutsis, επιβεβαίωσε ότι ο πρόσφατα ανακοινωμένος survival horror τίτλος της, The Callisto Protocol, θα διαδραματίζεται στο σύμπαν του PlayerUnknown’s Battlegrounds. Παρακολουθώντας το trailer της

ανακοίνωσης του τίτλου, είναι απίθανο να αναγνωρίσουμε πολλά στοιχεία από τον battle royale τίτλο, καθώς τα γεγονότα του Callisto θα λαμβάνουν μέρος 300 χρόνια στο μέλλον.

“Το αστείο είναι, ότι ήρθα με αυτήν την ιστορία όταν πήγα και συναντήθηκα με τους ανθρώπους του PUBG για πρώτη φορά και άρχισα να μιλάω για αυτό [The Callisto Protocol] και δημιουργώ το νέο στούντιο”, δήλωσε το αφεντικό της Striking Distance Schofield, σε μια συνομιλία που είχε με το IGN. “Τους παρουσίασα αυτό το παιχνίδι, και αυτό που κάναμε ήταν να το καταστήσουμε κατάλληλο για να χωρέσει στο storyline του PUBG”.

Τα παραπάνω έγιναν πέρυσι, όταν ο Schofield ίδρυσε την Striking Distance Games κάτω από την ομπρέλα του PUBG Corp., αλλά το The Callisto Protocol θα προσφέρει μια σταθερή single-player horror εμπειρία, έχοντας ως στόχο να είναι το “πιο τρομακτικό παιχνίδι στις πλατφόρμες της επόμενης γενιάς”, σύμφωνα με τους δημιουργούς του. “Άρα, αν αυτό είναι που θέλετε να παίξετε, αυτό είναι που φέρνουμε”, σχολίασε ο Schofield.

“Προσπαθούμε να σας κάνουμε να νιώσετε πραγματικά σαν να είστε σε αυτόν τον κόσμο. Ακόμα κι αν ξεφύγετε από αυτήν τη φυλακή, θα πρέπει να επιβιώσετε από αυτές τις αδιανόητες φρικαλεότητες”, πρόσθεσε. “Όσο περισσότερο βυθίζεστε, τόσο περισσότερο θέλετε να μάθετε για αυτήν την ιστορία, τόσο περισσότερο θέλετε να μάθετε για εκείνα τα μικρά hints που έχουμε βάλει. Θα ρωτάτε τον εαυτό σας,” Τι στο καλό είναι αυτό; Τι είναι αυτό το μυστήριο; “”

Το The Callisto Protocol αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC μέσα στο 2022.

The post Σε ένα σύμπαν-έκπληξη το The Callisto Protocol appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα