Πρώτη ματιά στο gameplay του Marvel’s Midnight Suns

Μέσα από ένα livestream στο Twitch έγινε η αποκάλυψη ορισμένων νέων σημαντικών στοιχείων σχετικά με το Marvel’s Midinight Suns.

Ο επόμενος τίτλος των δημιουργών της σειράς XCOM φαίνεται ότι θα διαθέτει σύστημα μάχης βασισμένο σε κάρτες. Κατά τη διάρκεια του stream, στα συνολικά 6 λεπτά gameplay που προβλήθηκαν, αποκαλύφθηκε το βασικό gameplay του τίτλου όπου θα χαρακτηρίζεται από ένα χέρι καρτών που θα έχει στη διάθεσή του ο παίκτης και θα εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης του user

interface, στο ίδιο σημείο που εμφανίζονταν τα hotkey abilities του XCOM. Το βίντεο συνέχισε με λεπτομέρειες για το πώς αποκτώνται, αναβαθμίζονται και συνδυάζονται οι ικανότητες αυτές με κινήσεις άλλων ηρώων.

Πρωταγωνιστής του τίτλου θα είναι ο The Hunter και σκοπό θα έχει να ανακόψει τα σχέδια της Lilith, της βασίλισσας των δαιμόνων που θέλει να αναστήσει έναν Κθουλικό, αρχαίο, σκοτεινό θεό. Πίσω από τη Lilith κρύβεται η οργάνωση Hydra, γνωστή στους φίλους της Marvel, συνεπώς ο ήρωας του τίτλου στη μάχη του θα έχει την ευκαιρία να συναναστραφεί και να συνεργαστεί  με αρκετούς από τους ήρωες του αμερικανικού εκδοτικού οίκου όπως οι  Avengers, X-Men και οι Runaways.

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει αναβαθμίσεις σε cosmetics και κουστούμια, αλλά στο trailer δεν κατέστη σαφές το αν αυτά θα είναι διαθέσιμα με πραγματική αμοιβή. Ωστόσο, μέσω twitter στη συνέχεια, οι δημιουργοί ξεκαθάρισαν ότι στον τίτλο δεν θα υπάρχουν lootboxes προς αγορά αλλά μόνο cosmetics όπως skins και κουστούμια.

Η 2K Games, εκδότρια εταιρεία του τίτλου, σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Marvel’s Midnight Suns στα Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC (μέσω Steam και Epic Games Store), Xbox One και Xbox Series X τον Μάρτιο του 2022.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer με το gameplay δείγμα του παιχνιδιού:

The post Πρώτη ματιά στο gameplay του Marvel’s Midnight Suns appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα