Παράθυρο κυκλοφορίας για τον Star Wars τίτλο της Respawn

Ας οπλιστούμε με αρκετή υπομονή…

Ο Patrick Soderlund –Executive της Electronic Arts- επιβεβαίωσε -κατά τη διάρκεια ενός conference call για τα αποτελέσματα της εταιρείας- ότι ο αναμενόμενος Star Wars τίτλος της Respawn Entertainment έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο οικονομικό έτος του 2020.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της κλήσης, ο Soderlund ρωτήθηκε για το εάν οι «αμφιβολίες» που δημιουργήθηκαν με την κυκλοφορία του Star Wars Battlefront

II τραυμάτισαν την εμπιστοσύνη που είχαν οι fans γύρω από ολόκληρο το franchise του Star Wars Battlefront. Η απάντηση που έδωσε ήταν: «Το Star Wars Battlefront III δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά έχω εμπιστοσύνη στο αναμενόμενο παιχνίδι Star Wars της Respawn, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο οικονομικό έτος του 2020» (τα οικονομικά έτη ξεκινούν αρχές Μαρτίου του έτους και διαρκούν μέχρι τα τέλη Απριλίου του επόμενου). Εάν πάρουμε ως δεδομένο ότι συνήθως οι Battleftont τίτλοι κυκλοφορούν μέσα στο Νοέμβριο, τότε είναι πιθανό ο Star Wars τίτλος της Respawn να κάνει την εμφάνισή του στα καταστήματα μέσα στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων του 2019.

Μέχρι στιγμής αυτά που ξέρουμε για το εν λόγω project της Respawn, είναι ότι θα είναι ένα action game και θα χρησιμοποιεί μερικά από τα assets από τον τίτλο Star Wars που είχε ξεκινήσει να αναπτύσσει η Visceral Games, την οποία η EA έκλεισε πριν από μερικούς μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα