Το καλοκαίρι η κυκλοφορία του WoW: Battle for Azeroth

Διαθέσιμες για προπαραγγελία οι δύο εκδόσεις του.

Διαθέσιμες για προπαραγγελία έγιναν πριν λίγες ώρες οι Standard και Digital Deluxe εκδόσεις του Battle for Azeroth expansion του δημοφιλούς MMO τίτλου της Blizzard. Η ακριβής ημερομηνία της κυκλοφορίας του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο, σύμφωνα με τη σχετική σελίδα στο site της εταιρίας, αυτή αναμένεται πριν από τις 21 Σεπτεμβρίου 2018.

Όσοι προχωρήσουν στη προπαραγγελία

του, θα μπορέσουν να ξεκινήσουν άμεσα τη διαδικασία στρατολόγησης τεσσάρων από τις νέες διαθέσιμες συμμαχικές φιλές, δύο για κάθε φατρία, Alliance και Horde. Ο παίκτης θα μπορέσει να φτιάξει χαρακτήρα που ανήκει σε μία από τις νέες φυλές -Void elves και Lightforged dranei για Alliance, Nightborne και Highmountain tauren για Horde- αρκεί να φτάσει τα 110 level, να ολοκληρώσει τα αντίστοιχα quests και να αποκτήσει το απαραίτητο reputation. Στη συνέχεια αναμένεται να γίνουν διαθέσιμες ακόμη περισσότερες φιλές.

Ταυτόχρονα όσοι προπαραγγείλουν το Battlle of Azeroth θα λάβουν ένα level 110 character boost ώστε να αρχίσουν άμεσα τη στρατολόγηση των νέων φυλών και την προετοιμασία για το νέο expansion, ενώ όσοι ανεβάσουν έναν χαρακτήρα που ανήκει σε μία νέα φυλή, από τα 20 στα 110 level, θα λάβουν ένα Heritage Armor Set. Αν κάποιος προχωρήσει στη προπαραγγελία της Digital Deluxe έκδοσης θα λάβει επιπλέον in-game bonuses για τους υπόλοιπους τίτλους της Blizzard, δηλαδή για τα Overwatch, Heroes of the Storm, Hearthstone, StarCraft II καθώς και δύο νέα mounts και ένα νέο pet για το World of Warcraft.

Όλα τα παραπάνω θα περιέχονται και στη φυσική Collector's Edition, η οποία ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί. Τέλος, περισσότερες πληροφορίες για το νέο περιεχόμενο και τις αλλαγές που έρχονται στο World of Warcraft και Battle for Azeroth θα βρείτε στη σχετική είδηση.

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα