Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του Fear Effect Sedna

Τα κορίτσια επιστρέφουν.

Μπορεί τον Οκτώβριο η Sushee Games να ανακοίνωσε πως το Fear Effect Sedna θα γίνει διαθέσιμο και στο Nintendo Switch, ωστόσο από τότε δεν είχαμε ξανά νέα για την πορεία την ανάπτυξης του τίτλου, την έκδοση του οποίου έχει αναλάβει η Square Enix

Collective. Πριν λίγες ώρες η Sushe Games "έσπασε" τη σιωπή της και μέσα από μία ανάρτηση στο Twitter αποκάλυψε πως η ανάπτυξη του Fear Effect Sedna ολοκληρώθηκε και ότι σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα για τη κυκλοφορία του.

Development on Fear Effect Sedna is completely finished!
More news coming soon. pic.twitter.com/l6UEaJdJFA

Fear Effect (@FearEffect) January 30, 2018

Η ιστορία του Sedna λαμβάνει χώρα 4 χρόνια μετά το τέλος του Fear Effect, με τη Hana να είναι πλέον απελευθερωμένη και να ζει στο Hong Kong. Όλα δείχνουν να κυλούν ομαλά μέχρι που επιλέγει να αναλάβει μία εύκολη αποστολή, η οποία θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που αρχικά περίμενε. Αξίζει να σημειωθεί πως, εκτός από το Fear Effect Sedna, η Sushee Games εργάζεται πάνω σε ένα remake του αρχικού Fear Effect με σύγχρονα γραφικά, στο οποίο θα διατηρηθούν η ατμόσφαιρα και η fixed camera του πρωτότυπου.

Το Fear Effect Sedna αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2018 για PlayStation 4, Xbox One, Switch και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα