Ώρα γνωριμίας με τους Jun Kazama και Jack-8 του Tekken 8

Η Bandai Namco κυκλοφόρησε ακόμη δυο gameplay reveal trailer για το Tekken 8, μετά τα αντίστοιχα που είχαμε για τους Nina Williams, Kazuya Mishima, Jin Kazama, Paul Phoenix, Marshall Law, King και Lars Alexandersson.

Αρχικά έχουμε το reveal trailer για

τον Jack-8, τον “εξολοθρευτή υψηλής τεχνολογίας”. Στο νέο δείγμα gameplay μπορούμε να δούμε τον Jack-8 να “βλάπτει” σοβαρά τον μασκοφόρο παλαιστή του Tekken, King, πριν βγάλει ένα κολοσσιαίο όπλο για να ολοκληρώσει τη δουλειά.

Θεωρούμενη ότι ήταν νεκρή μετά τα γεγονότα της πρώτης της εμφάνισης στο Tekken 2, η Jun επιστρέφει στο Tekken 8, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη στον Kazuya Mishima. Να θυμίσουμε ότι η Jun είναι η μητέρα του Jin Kazama, με τον οποίο τα βάζει στο παρακάτω gameplay trailer.

Οι Jack-8 και η Jun, αντίστοιχα, είναι ο όγδοος και η ένατη επιβεβαιωμένοι χαρακτήρες του Tekken 8. Αναμφίβολα σύντομα θα έχουμε την αποκάλυψη περισσότερων, με τους Heihachi και Yoshimitsu να συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες.

Το Tekken 8 θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 5, PC και Xbox Series X/S, σε άγνωστη προς το παρόν ημερομηνία κυκλοφορίας.

The post Ώρα γνωριμίας με τους Jun Kazama και Jack-8 του Tekken 8 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα