Σημαντικές προσθήκες και αλλαγές στο Dying Light 2

Στα πλαίσια του Future Games Show ο director του Dying Light 2 έδωσε πληροφορίες για το επόμενο μεγάλο δωρεάν update που θα φέρει αρκετές αλλαγές και προσθήκες. Ο Tymon Smektala μίλησε για το σύστημα μάχης του τίτλου, το οποίο θα εμπλουτιστεί και θα γίνει, σύμφωνα με τον ίδιο, πιο “brutal”, με καλύτερη αίσθηση επιβράβευσης για τον παίχτη. Μαζί με αυτή την αλλαγή θα προστεθεί και η δυνατότητα για transmog,

δηλαδή η επιλογή να φοράμε άλλον εξοπλισμό για τα στατιστικά του τη στιγμή που στον χαρακτήρα μας θα εμφανίζεται ο εξοπλισμός της αρεσκείας μας. 

Επιπλέον, ο Smektala έδωσε ορισμένες πληροφορίες και για το επί πληρωμή DLC του τίτλου που θα εξελίξει την ιστορία του παιχνιδιού. Είδαμε δύο concept art σχέδια από αυτό, με τον director να μας υπόσχεται ότι η υπομονή μας γι’ αυτό θα ανταμειφθεί με κάτι το πολύ καλό. 

Το Dying Light 2 κυκλοφορεί ήδη για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One και PC. Το προαναφερθέν update θα γίνει διαθέσιμο στις 20 Απριλίου. Το review μας για τον τίτλο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

The post Σημαντικές προσθήκες και αλλαγές στο Dying Light 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα