Η ομάδα των Mass Effect βοηθάει στην ολοκλήρωση του Dragon Age: Dreadwolf

Η EA γνωστοποίησε ότι ο βετεράνος της BioWare, Mark Darrah, συνεργάζεται στενά με το στούντιο με σκοπό να το βοηθήσει να ολοκληρώσει το Dragon Age: Dreadwolf. Επίσης, η ομάδα ανάπτυξης των Mass Effect της BioWare βοηθάει και αυτή με τη σειρά της στην ανάπτυξη του τίτλου, ενώ μια μικρή ομάδα με επικεφαλής τον Mike Gamble συνεχίζει

τις εργασίες προπαραγωγής για το επόμενο μέρος της σειράς των Mass Effect.

Ο Darrah, ο οποίος τώρα λειτουργεί ως σύμβουλος στο παιχνίδι, αποσύρθηκε από την BioWare τον Φεβρουάριο του 2021 μετά από σχεδόν 25 χρόνια στο στούντιο. Στο διάστημα αυτό ήταν επικεφαλής προγραμματισμού των παιχνιδιών Baldur’s Gate, σκηνοθέτης του Sonic Chronicles και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς Dragon Age.

Ο γενικός διευθυντής της BioWare, Gary McKay δήλωσε: “Το στούντιό μας επικεντρώνεται στη δημιουργία του Dragon Age: Dreadwolf. Συνεχίζουμε να επεκτείνουμε και να βελτιώνουμε το Dreadwolf, εστιάζοντας στα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία για τους φίλους της σειράς. Καθώς συνδέουμε περαιτέρω αυτή τη νέα εμπειρία με την κληρονομιά της σειράς, ο Mark Darrah θα ενταχθεί στην ομάδα ως σύμβουλος, φέρνοντας μαζί του πολυετή εμπειρία από την εργασία του στη σειρά των Dragon Age“.

The post Η ομάδα των Mass Effect βοηθάει στην ολοκλήρωση του Dragon Age: Dreadwolf appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα