Οι πωλήσεις PS4 κατά την περίοδο των εορτών

Χαμηλότερες από αυτές του 2016, αλλά και πάλι σε υψηλά επίπεδα.

Για μια ακόμα "εορταστική περίοδο", δηλαδή από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι και το τέλος του έτους, η Sony κατόρθωσε να σημειώσει υψηλές πωλήσεις σε ό,τι αφορά το PS4, παρόλο που τα νούμερα για το 2017 είναι ελαφρώς χαμηλότερα από τα αντίστοιχα του 2016. Συγκεκριμένα, η Sony ανακοίνωσε ότι εντός της εν λόγω

περιόδου κατάφερε να πουλήσει 5,9 εκατομμύρια PS4 (στον αριθμό συμπεριλαμβάνονται απλά PS4 και PS4 Pro) παγκοσμίως, όταν κατά την ίδια περίοδο το 2016 είχε σημειώσει πωλήσεις 6,2 εκατομμυρίων τεμαχίων. Με τα 5,9 εκατομμύρια που πωλήθηκαν από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, οι συνολικές πωλήσεις του PS4 έχουν πλέον φτάσει τα 73,6 εκατομμύρια τεμάχια.

Σε ό,τι αφορά στο software, η Sony αναφέρει ότι για τη συγκεκριμένη περίοδο οι πωλήσεις έφτασαν τα 55,9 εκατομμύρια τεμάχια, ανεβάζοντας το σύνολο των παιχνιδιών που έχουν πωληθεί για το PS4 -από την έναρξη της σταδιοδρομίας του στην αγορά το 2013- στα 645 εκατομμύρια τεμάχια. Περνώντας στους συνδρομητές PS Plus, βλέπουμε ότι αυτοί έχουν φτάσει τους 31,5 εκατομμύρια, ενώ, όπως αναφέρει ο John Kodera, πρόεδρος και CEO της Sony Interactive Entertainment, το PS Store κατέγραψε τον Δεκέμβριο του 2017 τις υψηλότερες πωλήσεις στην ιστορία του.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα