UK charts: Εκθρονίστηκε το Call of Duty: WWII

Ισοφάρισε, αλλά δεν ξεπέρασε το ρεκόρ του Modern Warfare 2.

Μετά από εννιά συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή της λίστας των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, το Call of Duty: WWII υποχώρησε στη δεύτερη θέση, παραχωρώντας την πρώτη στο FIFA 18. Η φετινή κυκλοφορία της ετήσιας σειράς Call of Duty ισοφάρισε,

αλλά δεν κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του Modern Warfare 2, το οποίο είχε επίσης βρεθεί για εννιά συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή της λίστας, πίσω στο 2009.

Στην τρίτη θέση του πίνακα, εμφανίστηκε το Grand Theft Auto V, του οποίου η εμπορική επιτυχία έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως στις 225 εβδομάδες που έχουν περάσει από την ημέρα κυκλοφορίας του, το GTA V δεν βρέθηκε ποτέ εκτός των 40 πρώτων τίτλων στα charts, ενώ τις 191 εβδομάδες από αυτές, ο τίτλος βρίσκονταν στην πρώτη δεκάδα. Στις δύο επόμενες θέσεις συναντώνται άλλα δύο βαριά χαρτιά της βιομηχανίας, το Assassin's Creed Origins, το οποίο παραμένει σταθερά μέσα στις πρώτες έξι θέσεις από την εβδομάδα κυκλοφορίας του, και το πολυσυζητημένο Star Wars: Battlefront 2. Πιο κάτω, το The Sims 4 καταφέρνει να κρατηθεί για ακόμη μία εβδομάδα μέσα στη δεκάδα, ενώ σε αυτή επιστρέφει και το PlayerUnknown's Battlegrounds. Τα Super Mario Odyssey, Breath of the Wild και το Forza Motorsport 7 κλείνουν την δεκάδα. Κλείνoντας, αξίζει να σημειωθεί πως τη προηγούμενη εβδομάδα δεν υπήρξε κάποια νέα κυκλοφορία.

Αναλυτικά η δεκάδα των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις για τη προηγούμενη εβδομάδα:

FIFA 18 (EA)Call of Duty: WWII (Activision)Grand Theft Auto V (Rockstar)Assassin's Creed Origins (Ubisoft)Star Wars: Battlefront 2 (EA)The Sims 4 (EA)PlayerUnknown's Battlegrounds (Microsoft)Super Mario Odyssey (Nintendo)The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Nintendo)Forza Motorsport 7 (Microsoft)

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα