Ο μπλε σκαντζόχοιρος σε παλιές και νέες περιπέτειες

Το χθεσινό Sonic Central livestream επεφύλασσε ανακοινώσεις για τις επερχόμενες κυκλοφορίες των περιπετειών του Sonic. Οι ανακοινώσεις αφορούν κυρίως σε κυκλοφορίες παλαιότερων τίτλων, αλλά και σε ένα teaser ενός νέου τίτλου.

Επιγραμματικά, οι επερχόμενες κυκλοφορίες περιλαμβάνουν τους εξής τίτλους:

Sonic Colors Ultimate: Πρόκειται για ένα remaster
του τίτλου που είχε κυκλοφορήσει στο DS και το Wii. Η Sega υπόσχεται ανανεωμένο οπτικό τομέα, βελτιωμένο χειρισμό και νέο game mode. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου για Switch, PS4, Xbox One και θα είναι συμβατός με τις νέες κονσόλες.Sonic Origins: Πρόκειται για την συλλογή των τίτλων που κυκλοφόρησαν αρχικά στο Sega Genesis. Στην συλλογή θα περιλαμβάνονται επίσης το…ακριβοθώρητο Sonic 3 & Knuckles, αλλά και το Sonic CD. Θα κυκλοφορήσει το 2022 σε μια ευρεία γκάμα κονσολών. Sonic 2022: Ο μπλε σκαντζόχοιρος Sonic θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα, 3D περιπέτεια εντός της νέας χρονιάς. Δεν γνωρίζουμε ακόμα το επίσημο όνομα του τίτλου ή άλλες λεπτομέρειες. Θα κυκλοφορήσει σε Switch, PS4/PS5, Xbox One και Xbox Series X/S, αλλά και στους υπολογιστές.

Μαζί με τις υπόλοιπες ανακοινώσεις για Sonic collaborations, ανακοινώθηκε επιπλέον πως οι συνδρομητές του PlayStation Now και Amazon Luna θα μπορούν σύντομα να απολαύσουν τα Sonic Mania, Sonic Team Racing και Sonic Forces στις πλατφόρμες τους. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο της παρουσίασης στον ακόλουθο player.

The post Ο μπλε σκαντζόχοιρος σε παλιές και νέες περιπέτειες appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα