Νεώτερα από τη σειρά Pokemon

Νέο trailer και προσθήκη demo στο Nintendo eshop.

Η περασμένη εβδομάδα χαρακτηρίστηκε από κινητικότητα σε ό,τι αφορά στις ειδήσεις του δημοφιλέστατου RPG franchise Pokemon,

καθώς η Nintendo επεφύλασσε μερικές ανακοινώσεις για τις κυκλοφορίες της σειράς που καταφτάνουν εντός του φθινοπώρου.

Αρχικά, είχαμε την κυκλοφορία ενός νέου trailer για τις Pokemon Ultra Sun & Ultra Moon, τις βελτιωμένες εκδόσεις των παιχνιδιών της έβδομης, πλέον, γενιάς. Το trailer, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε πιο κάτω, επιβεβαιώνει την προσθήκη νέων περιοχών στο χάρτη και την εισαγωγή νέων χαρακτήρων στην ιστορία, ενώ έχουμε και την πρώτη οπτική εικόνα των boxarts που θα συνοδεύσουν τα δύο νέα παιχνίδια. Μέσω ενός άλλου gameplay video, η Pokemon Company επιβεβαίωσε την ύπαρξη τουλάχιστον μιας νέας Ζ-Move, ενώ ένα αφιέρωμα από το Game Informer αποκάλυψε την ύπαρξη ενός photo mode εντός των παιχνιδιών, όπου οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργήσουν φωτογραφίες του in-game avatar τους και, φυσικά, των αγαπημένων τους Pokemon. Τέλος, οι κάτοχοι του Nintendo Switch που επιθυμούν να ασχοληθούν με το Pokken Tournament DX, τη βελτιωμένη και ενισχυμένη έκδοση του τίτλου από το Wii U, έχουν έναν ακόμα λόγο να χαίρονται. Η Nintendo αποκάλυψε πως την Πέμπτη 24/8 θα διαθέσει ένα demo του τίτλου, με σκοπό να δώσει στους ενδιαφερόμενους παίκτες μια πρώτη γεύση από το παιχνίδι, περίπου έναν μήνα πριν από την κυκλοφορία του τίτλου στο Switch.

Θυμίζουμε πως το Pokken Tournament DX αναμένεται να γίνει διαθέσιμο αποκλειστικά στο Nintendo Switch στις 22 Σεπτεμβρίου, με τις εκδόσεις Ultra Sun & Ultra Moon για το Nintendo 3DS να ακολουθούν λίγο αργότερα, στις 17 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους.

3dsswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα