Νέοι τίτλοι βρίσκονται σε ανάπτυξη από τη Bungie

Σε ανάπτυξη νέων παιχνιδιών φαίνεται να έχουν προχωρήσει εδώ και αρκετό καιρό οι δημιουργοί του Destiny, όπως αποκαλύφθηκε έπειτα από πρόσφατη συνέντευξη του Pete Parsons, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Bungie.

“Ξεκινήσαμε πριν από περίπου τρία χρόνια“, αναφέρει ο Parsons, “όταν οι Jason και Jonny Ebbert, ο Zach Russell και μερικοί από εμάς άρχισαν να εργάζονται σε νέες «επωάσεις». Δεν πρόκειται

μόνο για νέα παιχνίδια. Στην πραγματικότητα, μία διαδικασία γύρω από το πώς θέλουμε να αξιοποιήσουμε την προοπτική για νέους τίτλους, αλλά περισσότερο σημαντικό, νέο και εκπληκτικό ταλέντο. Έχουμε, λοιπόν, αυτές τις «επωάσεις» που είναι πολλά περισσότερα ακόμα -σίγουρα πρόκειται για τη δημιουργία παιχνιδιών, αλλά η εστίασή τους υφίσταται πραγματικά στην «οικοδόμηση» ομάδων. Πώς δημιουργούμε ομάδες, που ξέρουν να συνεργάζονται, και το πιο σημαντικό, να μπορούν να δημιουργήσουν «μαγικά» πράγματα.“

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής της αμερικανικής ομάδας αναφέρθηκε και στο Destiny, δηλώνοντας ότι αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της πλεονεκτικής θέσης, που βρίσκονται επί του παρόντος λόγω της ευδόκιμης πορείας του, συντελώντας στην πρόσληψη νέου προσωπικού για τη δημιουργία των νέων παιχνιδιών. “Οι νέες «επωάσεις» εξακολουθούν, πραγματικά, να δίνουν υποσχέσεις – στην πραγματικότητα, ειρωνικώς, περιμέναμε ένα σημαντικά υψηλό ποσοστό αποτυχίας, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι να είμαστε ενθουσιασμένοι για το έργο που γίνεται”, συμπληρώνει ο Parsons.

Επί του παρόντος δεν γνωρίζουμε περαιτέρω πληροφορίες για τα νέα projects του αμερικανικού στούντιο, με τον επικεφαλή της ομάδας να ανυπομονεί να φτάσει η ώρα για την αποκάλυψη περισσότερων λεπτομερειών επί του θέματος – κάτι για το οποίο, όμως, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο, αναμένοντας τον ενθουσιασμό της κοινότητας.

The post Νέοι τίτλοι βρίσκονται σε ανάπτυξη από τη Bungie appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα