Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία διάθεσης του DOOM Eternal στο Switch

Η ώρα που περίμεναν όλοι φίλοι της υβριδικής κονσόλας της Nintendo και των FPS, έφτασε. Το Doom Eternal “πήρε” την τελική και επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του, η οποία είναι πολύ πιο κοντά από ότι πολλοί από εμάς περίμεναν. Το DOOM Eternal στο Nintendo Switch θα κάνει την εμφάνιση

του στις 8 Δεκεμβρίου, ως καθαρά μια ψηφιακή έκδοση.

Η έκδοση του παιχνιδιού στο Switch, έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Panic Button, και θα περιλαμβάνει ένα σύστημα Motion Aiming, το οποίο θα χρησιμοποιεί το γυροσκόπιο των Joy-Con χειριστηρίων, για να βοηθήσει τους παίκτες να κλειδώνουν τους στόχους και να διαμελίζουν τους εχθρούς απλώς κάνοντας tilt τα χειριστήρια. Φυσικά θα υπάρχει η δυνατότητα χρησιμοποίησης του αναλογικού μοχλού για ένα παραδοσιακό σύστημα στόχευσης.

Επίσης η μεταφορά του DOOM Eternal στο Switch θα περιλαμβάνει το Battlemode, ένα 2vs.1 online multiplayer mode, όπου ο Doom Slayer θα έρχεται αντιμέτωπος με δυο Demons που χειρίζονται δυο πραγματικοί παίκτες, σε ένα best-of-five round match.

Το DOOM Eternal κυκλοφορεί ήδη για Xbox One, PlayStation 4, PC (Steam και Bethesda.net) και Google Stadia, ενώ στο μέλλον θα υπάρξει μεταφορά του τίτλου και στα Xbox Series X/S και PlayStation 5.

The post Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία διάθεσης του DOOM Eternal στο Switch appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα