Νέο gameplay trailer για το Sudden Strike 4

Κλασικό strategy για PC και PS4.

Η Kalypso Media έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer για το παιχνίδι στρατηγικής που ετοιμάζει η Kite Games, το Sudden Strike 4. Το trailer μπορεί να είναι αρκετά μικρό σε διάρκεια, μόλις 30 δευτερόλεπτα, αλλά καταφέρνει να «αναδείξει» όλες τις πτυχές του παιχνιδιού.

Κατά τη διάρκεια του trailer μπορούμε να δούμε σκηνές μάχης και από τα campaign

που θα περιέχονται στο παιχνίδι, με το κάθε να αποτελείται από τουλάχιστον 20 αποστολές. Στις οθόνες μας κάνουν την εμφάνισή τους στρατιώτες να μάχονται σε παραλίες, παγωμένες περιοχές και να προελαύνουν μέσα σε χωράφια, ενώ μπορούμε να δούμε και την επιλογή “Pause & Play” που υπόσχεται να δώσει μια πιο τακτική προσέγγιση στις μάχες.

Σύμφωνα με τη δημιουργό του τίτλου, το Sudden Strike 4 θα προσφέρει 9 διαφορετικούς Commanders προς επιλογή, τη δυνατότητα στους παίκτες να πάρουν τον έλεγχο πάνω 100 αυθεντικών μονάδων -όπως τα Königstiger tanks και τα πολεμικά αεροπλάνα Hawker Typhoon- ενώ θα υπάρχει και ένα competitive multiplayer mode.

Το Sudden Strike θα γίνει διαθέσιμο στις 11 Αυγούστου για PC και τέσσερις μέρες αργότερα, στις 15 Αυγούστου για το PlayStation 4.

pcps4
Keywords
Τυχαία Θέματα