Story trailer για το Past Cure

Ένας action/ stealth τίτλος στα χνάρια της ταινίας Inception.

Η Phantom 8 Studio –ένα studio ανάπτυξης με έδρα το Βερολίνο- έδωσε στη δημοσιότητα το story trailer για το νέο παιχνίδι που ετοιμάζει, το Past Cure. O τίτλος, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι ένα single

player, stealth, action shooter, στο οποίο οι παίκτες θα αναλαμβάνουν το ρόλο ενός πρώην στρατιώτη, που κυνηγά τους ανθρώπους που τον πρόδωσαν και κατέστρεψαν τη ζωή του.

Το στοιχείο που αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού, είναι ότι οι δημιουργοί του έχουν εμπνευστεί από την ταινία Inception για τη δημιουργία της ιστορίας του παιχνιδιού, καθώς θα λαμβάνει μέρος τόσο στον «πραγματικό» κόσμο, όσο και στον «αφηρημένο» κόσμο των ονείρων, όπου οι παίκτες θα συναντήσουν αρκετές «dynamic action sequences» με αρκετά stealth στοιχεία.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εν λόγω story trailer, καθώς και ένα δεύτερο video με early gameplay υλικό από την PlayStation 4 έκδοση του τίτλου.

Το Past Cure θα γίνει διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4 και PC , χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα κάποια ημερομηνία διάθεσης.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα