Νέο δείγμα γραφής από το Dying Light 2

Η NVIDIA στα πλαίσια της CES 2022 που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Las Vegas, παρουσίασε έναν μεγάλο αριθμό νέων παιχνιδιών που θα κάνουν χρήση των GeForce RTX καρτών γραφικών και των διάφορων χαρακτηριστικών της, όπως Ray Tracing, DLSS, Reflex και πολλά άλλα. Ανάμεσα σε αυτά, υπήρξε και το Dying Light 2: Stay Human, όπου

είχαμε την ευκαιρία να το δούμε να τρέχει σε μια GeForce RTX 3080 Ti με τα “πάντα” ενεργοποιημένα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εν λόγω trailer.

Εδώ, μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το παραπάνω trailer.

“Στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, χάρη στη συνεργασία μεταξύ της NVIDIA και της δημιουργου Techland, το Dying Light 2 Stay Human θα βελτιωθεί με τις τεχνολογίες DLSS, ray-traced global illumination, ray-traced reflections και ray-traced shadows της NVIDIA, δίνοντας στους παίκτες με GeForce RTX την απόλυτη εμπειρία. Οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν το Dying Light 2 Stay Human με real time ray tracing σε οποιαδήποτε συσκευή, με τις Steam και Epic Games Store εκδόσεις του τίτλου να γίνονται streaming επίσης στο GeForce Now όταν κυκλοφορήσει ο τίτλος”.

Το Dying Light 2: Stay Human αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και Nintendo Switch (μέσω cloud) στις 4 Φεβρουαρίου 2022.

The post Νέο δείγμα γραφής από το Dying Light 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα