Εορταστικός διαγωνισμός από το PlayStation και το GameOver

Σας είχαμε υποσχεθεί πολλούς διαγωνισμούς για τις φετινές γιορτές και, όπως θα έχετε ήδη διαπιστώσει, το εννοούσαμε. Έτσι, μετά τον διαγωνισμό του Webcast #492, τον διαγωνισμό για την ψηφοφορία αναγνωστών, αλλά και τον special διαγωνισμό που τρέχουμε με τη CD Media μέσα από τη σελίδα μας στο Instagram, ήρθε η ώρα για τον τελευταίο διαγωνισμό του 2021.

Αυτή τη φορά, σε συνεργασία με το

PlayStation, διεξάγουμε έναν πλούσιο διαγωνισμό με δώρα πολλά παιχνίδια για το PlayStation 5, καθώς επίσης και δύο χειριστήρια DualSense.

Πιο συγκεκριμένα, αφήνοντας ένα και μόνο σχόλιο σε αυτό το άρθρο από την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 9 Ιανουαρίου στις 23:59, θα δηλώσετε αυτομάτως συμμετοχή σε κλήρωση όπου θα διεκδικήσετε τα ακόλουθα δώρα:

3 Κωδικούς της Nioh Collection3 Κωδικούς του Ratchet & Clank: Rift Apart3 Κωδικούς του Returnal3 Kωδικούς του Sackboy: A Big Adventure2 Κωδικούς του Demon’s Souls2 Χειριστήρια DualSense

Συνολικά θα κληρωθούν 16 δώρα εκ των οποίων τα 14, τα παιχνίδια δηλαδή, θα σταλούν στους νικητές (κατόπιν ταυτοποίησης) με ηλεκτρονικό τρόπο, μιας και πρόκειται για κωδικούς που εξαργυρώνονται μέσα από το PS Store, ενώ τα δύο DualSense θα σταλούν με κούριερ και με χρέωση παραλήπτη.

Η κλήρωση των νικητών θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου 2021, ζωντανά, στο Webcast #494, που θα μεταδοθεί λίγο μετά τις 21:30 από το “μπλε” κανάλι μας στο YouTube, ενώ τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και στο άρθρο του εν λόγω Webcast το επόμενο πρωί.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία, χρόνια πολλά και μια νέα χρονιά με χαρές και υγεία!

The post Εορταστικός διαγωνισμός από το PlayStation και το GameOver appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα