Επάνω σε δύο νέους τίτλους εργάζεται η Kojima Productions

Η Kojima Productions αυτή την περίοδο εργάζεται επάνω σε δύο διαφορετικούς τίτλους, με έναν από αυτούς να είναι “γεμάτος με προκλήσεις και δυσκολίες”.

Μιλώντας στο Famitsu, ο ιθύνοντας νους του studio, Hideo Kojima, έκανε μικρές αναφορές στο ότι το studio ανάπτυξης εργάζεται επάνω σε δύο διαφορετικούς

τίτλους, με τον πρώτο να περιγράφεται ως “μεγάλος τίτλος” ενώ ο δεύτερος ως “νέος και γεμάτος προκλήσεις”. Δυστυχώς δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες για κανέναν από τους δύο τίτλους, επομένως είναι αρκετά δύσκολο ακόμη και να κάνουμε εικασίες, αν και ο λεγόμενος “μεγάλος τίτλος” θα μπορούσε εύκολα να είναι το επόμενο κεφάλαιο του Death Stranding.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγους μήνες είχαμε τη διάθεση του Death Stranding Director’s Cut, τον τελευταίο τίτλο που κυκλοφόρησε από την Kojima Productions. Η Director’s Cut έκδοση του τίτλου αποτελεί μια βελτιωμένη έκδοση της αρχικής, του PlayStation 4, και ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε το σύμπαν που δημιουργήθηκε από τον Hideo Kojima και την ομάδα του.

The post Επάνω σε δύο νέους τίτλους εργάζεται η Kojima Productions appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα