Νέο δείγμα από το Dragon Ball: The Breakers

Η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το επερχόμενο asymmetrical multiplayer τίτλο Dragon Ball: The Breakers, παρουσιάζοντας δύο νέους χαρακτήρες εν δράσει.

Πρώτα έχουμε τον γεμάτο κακία Majin Buu, ο οποίος είναι ο τελευταίος Raider που παρουσιάζεται για τον τίτλο. Ο Buu φέρνει μια ποικιλία ικανοτήτων από το anime και το manga μέσα

στον τίτλο, συμπεριλαμβανομένης της δύναμης να μετατρέπει τους Survivors σε ζαχαρωτά. Η κατανάλωση αυτών των ζαχαρωτών θα επιτρέψει στη συνέχεια στον Majin Buu να εξελιχθεί στις άλλες μορφές του – Super Buu και Kid Buu. Η μεταμόρφωση σε Kid Buu είναι ακόμη πιο δραματική, απορροφώντας τους παίκτες στο σώμα του Buu για ένα χρονικό διάστημα, αλλάζοντας την αρένα του παιχνιδιού.

Ένας από τους νέους Survivors που μπορεί να απορροφήσει ο Buu, είναι ο Farmer, ο οποίος μπορεί να σκάψει το έδαφος για να βρει αντικείμενα και έρχεται έχοντας στην διάθεση του ένα shotgun.

Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα -22 Σεπτεμβρίου-  αναμένεται να ξεκινήσει μια open beta για το Dragon Ball: The Breakers σε όλες τις πλατφόρμες διάθεσής του -PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S και PC- πριν από την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 14 Οκτωβρίου 2022.

The post Νέο δείγμα από το Dragon Ball: The Breakers appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα