PlayStation VR2: Μη συμβατό με τίτλους του αρχικού PSVR

Τα παιχνίδια του PlayStation VR δεν θα είναι συμβατά με το επερχόμενο PlayStation VR2 που ετοιμάζει η Sony για το PlayStation 5, όπως επιβεβαιώθηκε στα πλαίσια του νεότερου PlayStation Podcast.

Πιο συγκεκριμένα, ο Hideaki Nishino, Αντιπρόεδρος

του τμήματος Platform Experience της SIE, αναφέρει: “Τα παιχνίδια του PlayStation VR δεν θα είναι συμβατά με το PlayStation VR2, επειδή το PSVR2 έχει σχεδιαστεί να αποτελεί μία πραγματική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας νέας γενιάς. Το PSVR2 διαθέτει κατά πολύ περισσότερο προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως ολοκαίνουριο χειριστήριο με Haptic Feedback και Adaptive Triggers, όπως έχω αναφέρει, και σύστημα ανίχνευσης από μέσα προς τα έξω, μαζί με το 3D Audio και φυσικά με 4K & HDR.

Επομένως, αυτό σημαίνει πως η δημιουργία παιχνιδιών για το PSVR2 απαιτεί μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση από το αρχικό PSVR.”

Εν κατακλείδι, ο Hideaki Nishino πρόσθεσε ότι αυτά τα χαρακτηριστικά που θα φέρει ο διάδοχος του PSVR θα επιτρέπουν ουσιαστικά στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν κόσμους που νιώθουν πιο ζωηροί και ζωντανοί και φέρνουν τους παίκτες πιο κοντά στην εμπειρία παιχνιδιού από ποτέ.

Το PlayStation VR2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023.

The post PlayStation VR2: Μη συμβατό με τίτλους του αρχικού PSVR appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα
PlayStation VR2,PSVR