Μεγάλη συνεργασία Nintendo και Netflix

Streaming παιχνιδιών μέσω Netflix.

Σε μία ιδιαίτερα σημαντική ανακοίνωση για το μέλλον του gaming προχώρησαν η Nintendo και το Netflix, καθώς μέσω αυτής επιβεβαιώνονται οι φήμες των τελευταίων ημερών που θέλουν τα παιχνίδια της πρώτης να είναι διαθέσιμα για streaming μέσω του Neflix. Σύμφωνα με τον CEO του

Netflix, Reed Hastings, στην υπηρεσία θα αρχίσουν να προστίθενται τίτλοι από παλαιότερες κονσόλες της Ιαπωνικής εταιρίας, με στόχο ως τα Χριστούγεννα του 2017 να είναι διαθέσιμοι όλοι οι τίτλοι που κυκλοφόρησαν μέχρι και το Wii U. Όπως σημείωσε, τα παιχνίδια του Nintendo Switch δεν αναμένεται να προστεθούν στο άμεσο μέλλον στην υπηρεσία αλλά είναι κάτι που δεν αποκλείουν.

Όσον αφορά τα πρακτικά της νέας αυτής δυνατότητας, η υπηρεσία θα κοστίζει €15.99 για μηνιαία συνδρομή και θα υπάρχουν εκπτώσεις για όσους ήδη έχουν συνδρομή στο Netflix ή στην online υπηρεσία του Nintendo Switch. Ο χρήστης θα μπορεί να παίξει μέσω stream τα αγαπημένα του παιχνίδια, μέσα από όποια εφαρμογή Netflix επιθυμεί, για την ώρα εξαιρούνται οι εφαρμογές για smartphones. Άξιο αναφοράς είναι ότι το Netflix πέρα από εφαρμογές για Windows PC, Android tablets, Smart TV και Media players, έχει εφαρμογές και για PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 και Xbox One. Οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε χειριστήριο -usb συνδεσης- επιθυμούν, ενώ σύντομα θα υπάρξει συμβατότητα με το Switch Pro Controller και τα Joy-Cons. Όπως είναι λογικό το online multiplayer των τίτλων δεν θα υποστηρίζεται, αλλά οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν split-screen με υποστήριξη έως τεσσάρων ατόμων.

Σύντομα θα αρχίσει closed beta -χωρίς χρέωση για τους testers- για τη νέα αυτή δυνατότητα ενώ στις 4 Ιουνίου αναμένεται να αρχίσει η κανονική λειτουργία της υπηρεσίας.

switch
Keywords
Αναζητήσεις
netflix nintendo gameover.gr
Τυχαία Θέματα