Ημερομηνία κυκλοφορίας για τη Wipeout Omega Collection

Αποκλειστικά για PlayStation 4, στις αρχές Ιουνίου.

Η Sony ανακοίνωσε ότι η Wipeout Omega Collection, μια συλλογή που θα περιλαμβάνει remastered εκδόσεις των Wipeout HD, Wipeout Fury και Wipeout 2048, θα γίνει διαθέσιμη αποκλειστικά για το PlayStation 4

στις 7 Ιουνίου για την ευρωπαϊκή αγορά.

Την επιμέλεια της βελτίωσης των παιχνιδιών έχουν αναλάβει οι Sony XDev, Clever Beans και EPOS Game Studios, ενώ, σύμφωνα με την Sony, όλα τα textures του παιχνιδιού έχουν ανασχεδιαστεί και βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό, χάρη στη δύναμη και το memory bandwith που μπορεί να προσφέρει το PlayStation 4. Ενδεικτικά, η εταιρεία αναφέρει ότι μπορούμε πλέον να διαβάσουμε τα μικρά γράμματα που υπάρχουν επάνω στα διαστημόπλοια- βολίδες. Ο τίτλος -όταν θα τρέχει σε PlayStation 4 Pro- θα υποστηρίζει 4k HDR ενώ και οι δυο "εκδόσεις" του τίτλου (PS4 & PS4 Pro) θα τρέχουν στα 60fps.

Το κάθε παιχνίδι της συλλογής θα έχει το δικό του career mode, θα υποστηρίζει τόσο τοπικό σε split screen multiplayer δυο παικτών όσο και online multiplayer έως οκτώ παικτών. Τέλος, οι παίκτες θα μπορούν να λάβουν μέρος σε tournaments, single races και time trials.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τρία screenshots και το trailer ανακοίνωσης της ημερομηνίας κυκλοφορίας της συλλογής.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα