GameOver Vidcast #303

Vidcast, σχολιασμός επικαιρότητας, νέες κυκλοφορίες.

Μια πολύ "χλιαρή" εβδομάδα διανύουμε σε ό,τι αφορά τις νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών, αφού με την εξαίρεση μιας σημαντικής επανέκδοσης (Kingdom Hearts 1.5 + 2.5 Remix) και ενός sci-fi/ fantasy MMO για το PS4, οι υπόλοιπες κυκλοφορίες της εβδομάδας δεν ξεχωρίζουν. Φαίνεται ότι το επόμενο διάστημα και καθώς οδηγούμαστε προς το Πάσχα, οι "ΑΑΑ" προτάσεις θα λιγοστεύουν, μέχρι

να μπούμε στο Μάιο και την "pre-E3" περίοδο, κατά την οποία η βιομηχανία θα αυξήσει και πάλι σημαντικά το ενδιαφέρον μας.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι τον Απρίλιο θα λείψουν κάποιες άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις, το αντίθετο, αφού εντός του μήνα περιμένουμε τα Persona 5, Yooka Layle, Wonder Boy: The Dragon's Trap, Sniper Ghost Warrior 3, Syberia 3, Dragon Quest Heroes II, Warhammer 40.000: Dawn of War III και Mario Kart 8. Ωστόσο, με την εξαίρεση των Persona 5 και Yooka Layle τα περισσότερα από αυτά τα σημαντικά παιχνίδια του Απριλίου θα γίνουν διαθέσιμα προς τα τέλη του μήνα. Έτσι, θα υπάρξει ένα κενό που μάλλον θα πρέπει να συμπληρωθεί ρίχνοντας μια ματιά προς τα πίσω και στα πολλά και σπουδαία παιχνίδια που κυκλοφόρησαν κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους, το οποίο ήταν ιδιαίτερα πλούσιο.

Σας αφήνουμε να ρίξετε μια ματιά στη λίστα με τις νέες κυκλοφορίες και το νεότερο vidcast μας, και σας περιμένουμε το βράδυ της Παρασκευής 31/3, στο προγραμματισμένο livestream μας.

Οι σημαντικότερες νέες κυκλοφορίες

Dynasty Warrriors: Unleashed - iOS, Android
Kingdom Hearts 1.5 + 2.5 Remix - PS4
Rome Total War: Barbarian Invasion - iOS
Skyforge - PS4
The Inner World - PS4, Xbox One

Keywords
Τυχαία Θέματα