Μεγάλες αλλαγές στον ορίζοντα για το Battlefield 2042

Μέσω ενός εκτενούς blog post αλλά και ενός video, οι developers του Battlefield 2042 ανακοίνωσαν την πρόθεση της ομάδας της DICE να επαναφέρει στον τίτλο τις κλάσεις των χαρακτήρων στο παιχνίδι, κάτι το οποίο ζητούσε το κοινό του παιχνιδιού από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του. Οι αλλαγές αυτές έρχονται σε συνέχεια της προσπάθειας της DICE να επαναφέρει τον τίτλο

στα επίπεδα που έχει συνηθίσει η κοινότητα της σειράς, κάτι το οποίο γίνεται με συνεχόμενα update και αλλαγές αλλά και προσθήκες.

Στόχος της ομάδας είναι οι specialists του παιχνιδιού να παραμείνουν στον τίτλο χωρίς να αντικατασταθούν, ωστόσο οι ήδη υπάρχοντες χαρακτήρες θα χωριστούν και θα κατανεμηθούν στις τέσσερεις γνωστές κλάσεις που χρησιμοποιούνταν συνήθως στα παιχνίδια της σειράς Battlefield (Assault, Recon, Support και Engineer) ανάλογα με τα gadget τα οποία έχουν, χωρίς όμως να έχουν παρθεί τελικές αποφάσεις για το πού θα ανήκει ο καθένας. Η αλλαγή αυτή αναμένεται να έρθει το νωρίτερο, με το Update 3.2 του τίτλου, άρα και την τρίτη Season του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με την DICE: «Η επαναφορά των κλάσεων θα εισάγει νέους περιορισμούς στα Gadgets, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αξιολογήσετε καλύτερα την απειλή και να κατανοήσετε ποιος μπορεί να φέρει τι στο οπλοστάσιό του, καθώς και να εκχωρήσετε νέα Class Traits στους Specialists, τα οποία θα τους βοηθούν να υποστηρίξουν καλύτερα τον ρόλο τους στο πεδίο της μάχης».

Δεν θα υπάρχει περιορισμός στο τι είδους όπλο θα χρησιμοποιεί ο κάθε Specialist στην κάθε κλάση, ενώ θα υπάρχουν και διάφορες βελτιώσεις τόσο στον τομέα του ήχου όσο και στο τομέα της παρουσίασης του κάθε Specialist. Αναλυτικότερα, θα υπάρχουν αλλαγές σχετικά με τις φωνές των χαρακτήρων, στις διάφορες στάσεις σώματος που θα έχουν αλλά και στις εκφράσεις του  προσώπου τους.

Εκτός από αυτή τη μεγάλη αλλαγή για τον τίτλο των DICE και ΕΑ, μέσω του post μάθαμε και αρκετές αλλαγές που αναμένεται να βρουν αργά ή γρήγορα το δρόμο τους προς το Battlefield 2042. Μερικές από αυτές θα είναι η «επιστροφή» στον τίτλο μερικών πολύ γνωστών όπλων για τη σειρά, όπως τα M16A3 Assault Rifle και M60E4 Light Machine Gun, τα οποία θα συνοδεύονται με διάφορα assignments. Επίσης, αλλαγές αναμένονται στον χάρτη Orbital του τίτλου, ο οποίος επανασχεδιάστηκε και θα έχει διάφορες αλλαγές και προσθήκες, όπως είχε γίνει και με τον χάρτη Renewal.

Τέλος, στα πλαίσια της έναρξης της δεύτερης Season για τον τίτλο, ανακοινώθηκε και η έλευση ενός ακόμη χάρτη, ο οποίος θα αντλεί έμπνευση από τον χάρτη Exposure, ωστόσο θα έχει ως μικρότερο μέγεθος.

The post Μεγάλες αλλαγές στον ορίζοντα για το Battlefield 2042 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα