Κοντά στην διάθεση του, το Psychonauts 2

Μπορούμε να πούμε ότι ο δρόμος μέχρι την κυκλοφορία του Psychonauts 2, ήταν μακρύς και γεμάτος με εμπόδια. Με τους φίλους της σειράς να ελπίζουν για μια συνέχεια του πρώτου τίτλου που είχε κυκλοφορήσει στα μέσα της δεκαετίας του 2000, με τις ελπίδες τους φαινομενικά να γίνονται πραγματικότητα όταν η Double Fine ξεκίνησε μια crowdfunding καμπάνια για το Psychonauts 2 το 2015… Το παιχνίδι αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2018, αλλά μετά άλλαξε περίοδο κυκλοφορίας για το 2019, μετά

για το 2020 και τώρα κατευθυνόμαστε στο 2021 χωρίς να υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το καλό νέο για τους φίλους του Psychonauts, είναι ότι φαίνεται το Psychonauts 2 μπορεί να μην είναι τόσο μακριά. Σε μια νέα συνέντευξη με τον Ryan McCaffrey του IGN, το αφεντικό της Double Fine, Tim Schafer, αποκάλυψε ότι το Psychonauts 2, αυτή την στιγμή, είναι ουσιαστικά έτοιμο με πλήρες περιεχόμενο και έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν για το τελικό στάδιο “γυαλίσματος” του τίτλου.

Το 2020 σίγουρα δεν επιτάχυνε την ανάπτυξη του [Psychonauts 2], αλλά πλέον έχουμε πλέον τα πάντα στο παιχνίδι. Το γεγονός ότι μπορώ να πω ότι αρχίζουμε να δουλεύουμε στο τέλος, δείχνει σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε. Τουλάχιστον για εμάς, αυτό σημαίνει ότι πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Προχωρούμε ως επί το πλείστον στο γυάλισμα των πραγμάτων που είναι ήδη στο παιχνίδι.

Το Psychonauts 2 έχει ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStaion 4 και PC.

The post Κοντά στην διάθεση του, το Psychonauts 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα