Νέος πονοκέφαλος για την CD Projekt RED

Έχοντας μια σειρά από κάθε είδους προβλήματα από την στιγμή της κυκλοφορία του Cyberpunk 2077, φαίνεται ότι σύντομα μπορεί να προκύψει ακόμη ένας πονοκέφαλος για την CD Projekt RED, καθώς επενδυτές της εταιρείας σκέφτονται να ξεκινήσουν μια μαζική αγωγή κατά της εταιρείας και να μηνύσουν το studio ανάπτυξης για παραπλανητική παρουσίαση.

Όπως αναφέρουν οι The New York Times, η πολωνική οικονομική ιστοσελίδα Bankier

αναφέρει σε μια ανάρτηση για έναν δικηγόρο με έδρα τη Βαρσοβία και έναν επενδυτή της CD Projekt RED, στην οποία αυτός και η ομάδα του έχουν ανακοινώσει ότι εξετάζουν εάν θα μπορούσε να υπάρξει κάποια υπόθεση εναντίον του developer.

Οι λόγοι για την αγωγή, σύμφωνα με τον Mikolaj Orzechowski, ο οποίος έκανε την δημοσίευση του κειμένου στην Bankier, εξαρτάται από το κατά πόσον η CD Projekt RED παραβιάζει το άρθρο 286 του πολωνικού ποινικού κώδικα. Με λίγα λόγια, πρόκειται για «παραπλανητική παρουσίαση για την επίτευξη οικονομικών οφελών», η οποία αναφέρεται στην κακή απόδοση του παιχνιδιού στα Xbox One και PlayStation 4.

Να θυμίσουμε ότι μέσα στο σαββατοκύριακο που μας πέρασε η CD Projekt RED κυκλοφόρησε το patch 1.05 για το Cyberpunk 2077, σε μια συνεχή προσπάθεια να διορθώσει το παιχνίδι, ενώ η Microsoft αναφέρει μια προειδοποίηση στο ψηφιακό κατάστημα της για τους παίκτες του τίτλου στο Xbox One. Επίσης η CD Project Red έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει μια σειρά από ενημερώσεις για τον τίτλο, τον ερχόμενο Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

Εν τω μεταξύ, στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, προέκυψαν αναφορές ότι η CD Projekt RED αντιμετωπίζει επίσης “εσωτερική εχθρότητα” από το προσωπικό της, για θέματα με τη διαχείριση του παιχνιδιού και για μη ρεαλιστικές προσδοκίες που παραδόθηκαν από υψηλόβαθμα στελέχη, οδηγώντας σε μια αποτυχημένη κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 στις πλατφόρμες της προηγούμενης γενιάς.

Το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί για Xbox One, PlayStation 4 και PC από τις 10 Δεκεμβρίου, ενώ οι εκδόσεις του για Xbox Series X/S και PlayStation 5, θα γίνουν διαθέσιμες κάποια στιγμή στο μέλλον.

The post Νέος πονοκέφαλος για την CD Projekt RED appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα