Καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Suicide Squad: Kill the Justice League

Άσχημα τα νέα για τους φίλους της DC και δη για αυτούς της ομάδας αντι-ηρώων Suicide Squad, καθώς φαίνεται ο τίτλος που ετοιμάζει η Rocksteady Studios, για λογαριασμό της Warner Bros, το Suicide Squad: Kill the Justice League, οδεύει τελικά για κυκλοφορία τον επόμενο χρόνο.

Σύμφωνα

πάντα με τον γνωστό δημοσιογράφο του Bloomberg Jason Schreier, η κυκλοφορία του τίτλου μετατίθεται «αθόρυβα» από την εταιρεία για μέσα στο 2023, παρά το πρόσφατο trailer που κυκλοφόρησε στα Game Awards και επιβεβαίωνε το release του action-adventure μέσα στο 2022.

Οι πρώτες υποψίες σχετικά με το παιχνίδι και την ημερομηνία κυκλοφορίας του ήρθαν από ένα πρόσφατο tweet του CEO της Warner Media, σχετικά με το line-up της εταιρείας μέσα στο 2022, στο οποίο παρά την παρουσία αρκετών και σημαντικών τίτλων όπως οι Gotham Knights, Hogwarts Legacy και Lego Star Wars: The Skywalker Saga, ο πολυαναμενόμενος τίτλος από τους δημιουργούς της σειράς Batman απουσίαζε.

Πλέον, με τον Schreier να ρίχνει ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά, η είδηση μοιάζει να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τη σφαίρα της φήμης, με την εταιρεία ωστόσο να μην έχει προβεί ακόμα σε καμία επίσημη ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι το Suicide Squad: Kill the Justice League αναμένεται σε PC, Xbox One X/S, και PS5, όποτε και αν αυτό κυκλοφορήσει.

The post Καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Suicide Squad: Kill the Justice League appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα