Η Supermassive Games κατοχύρωσε πέντε νέους τίτλους Dark Pictures

Το studio ανάπτυξης Supermassive Games προχώρησε στην κατοχύρωση πέντε εμπορικών σημάτων (trademarks) για τους επομένους τίτλους της σειράς The Dark Pictures Anthology.

Το studio, το οποίο είναι γνωστό κυρίως για horror τίτλους όπως το Until Dawn του 2015 και της πιο πρόσφατης σειράς The Dark Pictures,

κατέθεσε αίτηση για την κατοχύρωση συνολικά πέντε νέων εμπορικών σημάτων στην Ευρώπη πριν από λίγες ώρες. Το παραπάνω ήρθε στην φως της δημοσιότητας από τον χρήστη του Twitter @the_marmolade και το Gematsu.

Η Supermassive Games σχεδιάζει να επεκτείνει τη horror σειρά της με τους ακόλουθους τίτλους μέσα στα επόμενα χρόνια:

“The Dark Pictures: The Craven Man““The Dark Pictures Presents: O Death““The Dark Pictures: Directive 8020““The Dark Pictures: Intercession““The Dark Pictures: Winterfold“

Μέσω των παραπάνω αιτήσεων είχαμε την γνωστοποίηση και των λογότυπων των νέων τίτλων, τα οποία μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα.

Τέλος, θυμίζουμε ότι η Supermassive Games έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής τρεις τίτλους στη σειρά The Dark Pictures, το The Dark Pictures Anthology: Man of Medan τον Αύγουστο του 2019, το The Dark Pictures Anthology: Little Hope τον Οκτώβριο του 2020 και το The Dark Pictures Anthology: House of Ashes τον Οκτώβριο του 2021. Το επόμενο κεφάλαιο, που θα έχει τον τίτλο The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me, αναμένεται να κυκλοφορήσει πιθανότατα μέσα στο 2022.

The post Η Supermassive Games κατοχύρωσε πέντε νέους τίτλους Dark Pictures appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα