EA: “Απογοητευτικές οι πωλήσεις του Battlefield 2042”

Στα πλαίσια του earnings call της EA για το επόμενο τρίμηνο του οικονομικού της έτους, ο Andrew Wilson, CEO της εταιρείας, έκανε λόγο για τις “απογοητευτικές πωλήσεις” του Battlefield 2042.

Όπως αναφέρει ο ίδιος: “Είχαμε μια πρόκληση στο τρίτο τρίμηνο, καθώς η κυκλοφορία του Battlefield 2042 δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. Το Battlefield 2042 ήταν πάντα ένα φιλόδοξο παιχνίδι και οι ομάδες μας ωθήθηκαν

σε καινοτομίες μεταξύ πολλών διαστάσεων, συμπεριλαμβανομένων των μαζικής κλίμακας αγώνων των 128 παικτών, των νέων modes, του δυναμικό gameplay και πολλών άλλων.”

Παρόλο που δεν έγινε κάποια αναφορά στον ακριβή αριθμό πωλήσεων του εν λόγω τίτλου, η αμερικανική εταιρεία είχε προβλέψει πως το 10% και το 5% των κερδών της για την τρέχουσα και την επόμενη χρονιά αντίστοιχα, θα αποδίδονταν στο franchise του Battlefield και ειδικότερα στον νεότερο τίτλο, αλλά τα συγκεκριμένα ποσοστά χρίζουν αναθεώρησης, όπως αναφέρθηκε.

Στη συνέχεια, ο Blake Jorgensen, CFO της EA, έκανε κι εκείνος αναφορά στις “απογοητευτικές πωλήσεις” του Battlefield 2042, δηλώνοντας ότι η ομάδα του δεσμεύεται να αλλάξει το Battlefield και να δημιουργήσει μία βιώσιμη, ζωντανή υπηρεσία, ακόμα κι αν ορισμένες από τις κινήσεις τους δεν ωφελούν εμπορικά την πορεία του επί του παρόντος.

Ωστόσο, το Battlefield 2042 θα εξακολουθήσει να λαμβάνει updates για τις ερχόμενες εβδομάδες, ενώ η πρώτη season από live περιεχόμενο έχει καθυστερήσει και θα καταφτάσει στο παιχνίδι στις αρχές του ερχόμενου καλοκαιριού.

Το Battlefield 2042 κυκλοφορεί σε PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One και PC.

The post EA: “Απογοητευτικές οι πωλήσεις του Battlefield 2042” appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα