Υπό εξέταση η κυκλοφορία του Rocket League στο Switch

Η Psyonix αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπρόεδρου της Psyonix Studios, Jeremy Dunham, στο IGN, η εταιρεία ερευνά την πιθανότητα να κυκλοφορήσει τον επιτυχημένο τίτλο της, Rocket League, και στη νέα κονσόλα της Nintendo,

το Switch. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «όπως συνέβη και στις άλλες πλατφόρμες, το αξιολογούμε και ψάχνουμε να δούμε ποιες είναι οι τεχνικές απαιτήσεις για τη μεταφορά του τίτλου. Κοιτάμε να δούμε ακριβώς το τι ζητά η κοινότητα (του παιχνιδιού) και το εάν θα ωφελήσει την κοινότητα στο σύνολό της. Έτσι, είμαστε ακόμα σε αυτό το στάδιο της αξιολόγησης. Είναι σίγουρα πολύ νωρίς για να πούμε ότι δεν θα συμβεί, αλλά είναι σίγουρα και πολύ νωρίς για να πούμε ότι θα συμβεί».

Τέλος, πριν από λίγες μέρες είχε ανακοινωθεί από τον Dunham ότι το Rocket League έχει σημειώσει πωλήσεις άνω των 10 εκατομμυρίων αντιτύπων, με σχεδόν 29 εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίκτες (στα παραπάνω νούμερα συμπεριλαμβάνονται οι πωλήσεις του τίτλου μέσα από το PlayStation Plus και οι split-screen παίκτες, οι οποίοι μπορεί να μην έχουν αγοράσει το παιχνίδι), με 7 εκατομμύρια παίκτες να έχουν ασχοληθεί με τον τίτλο τον τελευταίο μήνα.

Το Rocket League είχε αρχικά κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και PC τον Ιούλιο του 2015, με την Xbox One έκδοση του να ακολούθησε το Φεβρουάριο του 2016.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα