Reveal trailer για το Destiny 2

Όλες οι πληροφορίες για το νέο τίτλο της Bungie.

Όπως είχε υποσχεθεί, η Bungie έδωσε σήμερα (30/3/2017) στη δημοσιότητα το reveal trailer του Destiny 2 με τον τίτλο "Rally the Troops". Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου 2017 για PlayStation 4, για Xbox One και -σε αντίθεση με το

πρώτο παιχνίδι- για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Στο Destiny 2 μία νέα περιπέτεια ξεκινά για τους παίκτες καθώς η τελευταία ασφαλής πόλη στη γη καταστρέφεται. Κατά την διάρκεια του trailer δύο Vanguards καλούν τους Guardians να αντισταθούν στην Red Legion -τους νέους εχθρούς που κυριαρχούν στη γη- και να πολεμήσουν με στόχο την ελευθερία. Στο παιχνίδι οι παίκτες θα ταξιδέψουν σε πολλούς πλανήτες, ενώ όπως στο πρώτο τίτλο της σειράς, θα υπάρχει η δυνατότητα για solo παιχνίδι, co-op αλλά και competitive.

Το Destiny 2 θα κυκλοφορήσει σε αρκετές εκδόσεις, ψηφιακές και retail, όπως και ο προκάτοχός του. Η Destiny 2 - Digital Deluxe Edition θα περιλαμβάνει το παιχνίδι, τα δύο πρώτα expansion pass και premium digital υλικό (Legendary Sword, Legendary Emote, Cabal Empire Emblem) και θα είναι διαθέσιμη στην τιμή των €109,99 ενώ το Destiny 2 & Expansion Pass Bundle είναι διαθέσιμο στην τιμή των €99,99. Για τους λάτρεις των φυσικών εκδόσεων υπάρχει η Limited Edition και η Collectors Edition στην τιμή των €89,99 και €249,99 αντίστοιχα. Αναλυτικά τα περιεχόμενα κάθε έκδοσης θα βρείτε εδώ. Όσοι επιλέξουν να προπαραγγείλουν τον τίτλο θα έχουν νωρίτερα πρόσβαση στην Beta του παιχνιδιού που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι.

Περισσότερα για το παιχνίδι θα γίνουν γνωστά στις 18 Μαΐου, που θα γίνει ένα livestream από την Bungie για την παρουσίαση του gameplay του τίτλου.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα