Ιδρύθηκε το Nagoshi Studio

Ο Toshihiro Nagoshi, ο δημιουργός πίσω από την σειρά Yakuza και Monkey Ball, ανακοίνωσε την ίδρυση του νέου του studio ανάπτυξης, με την επίσημη ονομασία “Nagoshi Studio”.

Να θυμίσουμε ότι ο Nagoshi είχε αποχωρήσει από την SEGA και το Ryu Ga Gotoku Studio πέρυσι, προκειμένου να δημιουργήσει ένα νέο studio υπό

την ομπρέλα της κινεζικής εταιρείας NetEase. Ο Nagoshi θα έχει τη θέση του Representative Director και CEO στο studio και ήδη έχει φέρει μαζί του πολλούς βετεράνους δημιουργούς. Στον ιστότοπο του Nagoshi Studio αναφέρονται οκτώ μέλη του προσωπικού υπό τον Nagoshi, τα οποία έχουν υπηρετήσει στο Ryu Ga Gotoku Studio ή στη SEGA κατά το παρελθόν.

“Στόχος μου είναι να κάνω αυτό το στούντιο ένα ευάερο μέρος”, αναφέρει ο Nagoshi σε ένα σημείο στο μήνυμα του studio. “Μπορεί να ακούγεται πολύ απλό ως στόχος, έτσι δεν είναι; Αλλά όσο καλός είναι ο δημιουργός, η μοναξιά δεν μπορεί να δείξει πλήρη δύναμη. Πιστεύουμε ότι το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ποιοτικής εργασίας και την εκπλήρωση της ουσίας της ψυχαγωγίας με υψηλά κίνητρα ξεκινά με ένα ανοιχτό περιβάλλον”.

Όσον αφορά το ποια νέα παιχνίδια θα μπορούσαμε να δούμε από το Nagoshi Studio στο μέλλον, αυτό παραμένει άγνωστο. Θα έχουμε μια νέα σειρά παρόμοια με το Yakuza ή θα έχουμε περισσότερους πειραματικούς τίτλους όπως το Super Monkey Ball; Ο χρόνος θα δείξει.

The post Ιδρύθηκε το Nagoshi Studio appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα