Gameplay από το GRID Legends

Η Codemasters, μέσα από ένα νέο video που δημοσίευσε, μας δίνει τη δυνατότητα να ρίξουμε  μια πρώτη ματιά στο gameplay από το Story Mode του GRID Legends, πριν από την επίσημη κυκλοφορία του τον επόμενο μήνα, καθώς και να μας παρουσιάσει τον βραβευμένο ηθοποιό Ncuti Gatwa, ο οποίος θα υποδυθεί τον Valentin Manzi, έναν racing rival της ομάδας Voltz Racing.

Ο Manzi θα οδηγεί το Tushek TS 900 Racer

Pro, το οποίο κάνει το ντεμπούτο του μέσα από το GRID Legends. Το εν λόγω αυτοκίνητο ανήκει στο γκρουπ των hypercars στην πραγματική ζωή. Μόνο δώδεκα από τα υβριδικά αυτοκίνητα που είναι ικανά για τελική ταχύτητα 380 χλμ/ώρα θα παραχθούν, αλλά θα μπορείτε να βρεθείτε πίσω από το τιμόνι τους στο GRID Legends.

Με τον τίτλο “Driven to Glory”, το story mode του GRID Legends υπόσχεται έντονους αγώνες, με live action αντιπάλους, σε διαδρομές από μια σειρά πραγματικών χώρων, συμπεριλαμβανομένου ενός αγώνα δρόμου στο Λονδίνο. Περισσότερα για το το Story Mode του τίτλου μπορείτε να δείτε στο πρόσφατο gameplay video παρακάτω.

Το GRID Legends θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 25 Φεβρουαρίου, περιλαμβάνοντας περισσότερα από 250 career events και πάνω από 100 οχήματα, καλύπτοντας μια σειρά διαφορετικών αγωνιστικών κατηγοριών.

The post Gameplay από το GRID Legends appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα