Η παρουσία της Nintendo στην E3 2017

Με δύο εκπομπές και τουρνουά.

Η Nintendo δημοσίευσε τις πρώτες λεπτομέρειες για την παρουσία της στη φετινή έκθεση Ε3, δίνοντας στο κοινό -μέσα από την ιστοσελίδα της- μια πρόγευση από το τι θα πρέπει να αναμένει να δει σε περίπου ένα μήνα από σήμερα.

Αρχικά, θα υπάρχει διαθέσιμο -για πρώτη φορά- προς δοκιμή το Super Mario Odyssey για το Nintendo

Switch, μαζί με πολλούς άλλους τίτλους για την κονσόλα της Nintendo στο booth της εταιρείας. Κατά τη διάρκεια της έκθεση, αναμένεται να υπάρξουν πολλές ανακοινώσεις για πολλούς τίτλους της Nintendo μέσω του Nintendo Spotlight E3 2017 και του Nintendo Treehouse: Live at E3, με την πρώτη εκπομπή να επικεντρώνεται στις κυκλοφορίες παιχνιδιών που αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα φέτος για το Nintendo Switch, ενώ στη δεύτερη θα παρουσιαστούν παιχνίδια τόσο για το Nintendo Switch αλλά και για το 3DS, με αρκετό gameplay υλικό και σχόλια από τους δημιουργούς των παιχνιδιών. Σύμφωνα με την Nintendo θα υπάρξουν τουρνουά για τα ARMS και Splatoon 2 απευθείας από το χώρο που θα καταλαμβάνει η Nintendo στην έκθεση.

Όσο αφορά τις ώρες που θα πραγματοποιηθούν οι δύο «εκπομπές», αυτές θα είναι οι έξης:

Nintendo Spotlight E3 2017: την Τρίτη 13 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα ώρα Ελλάδος.Nintendo Treehouse: Live at E3: θα βγει στον αέρα ακριβώς μετά το Nintendo Spotlight E3 2017.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνονται γνωστές όσο πλησιάζουμε στην έναρξη της έκθεσης.

3dsswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα