Το Dynasty Warriors 9 έρχεται στη Δύση

Ο βασιλιάς των musou επιστρέφει.

Όπως ενημερωθήκαμε μέσω ενός δελτίου Τύπου από την Koei Tecmo Europe, το Dynasty Warriors 9 θα κάνει την εμφάνισή του και στη Δύση. Με το νέο παιχνίδι της σειράς, η Omega Force –δημιουργός του τίτλου-, έχει προσπαθήσει να ενώσει το «ένας εναντίον εκατοντάδων» κλασικό χαρακτηριστικό των Warriors παιχνιδιών, με αρκετά νέα στοιχεία, καινούργιους

χαρακτήρες και νέο υλικό, σε έναν κόσμο ανοικτού περιβάλλοντος, ενώ υπόσχεται να προσφέρει την πιο επιβλητική και φιλόδοξη Dynasty Warriors εμπειρία μέχρι σήμερα.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες θα ταξιδέψουν και θα εξερευνήσουν την Κινά κατά την εποχή που κυριαρχούσαν οι φεουδάρχες Warlords, θα συναντήσουν πολλά και διαφορετικά τοπία -όπως τεράστιες πεδιάδες και χιονισμένες κορυφές- ενώ θα περιλαμβάνονται δυναμικοί κύκλοι ημέρας/ νύχτας και καιρικών φαινομένων.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για το Dynasty Warriors 9, όπως η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του ή σε ποιες πλατφόρμες θα γίνει διαθέσιμο, με την Koei να υπόσχεται ότι περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές μέσα στους επόμενους μήνες μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα