Η ομάδα και τα combat profiles στο Mass Effect: Andromeda

Το δεύτερο επεξηγηματικό βίντεο για το gameplay του τίτλου.

Η Bioware δημοσιοποίησε το δεύτερο κομμάτι του βίντεο -το πρώτο μπορείτε να το βρείτε εδώ- στο οποίο αναλύει τους μηχανισμούς του νέου μέλους της σειράς Mass Effect. Στο νέο αυτό βίντεο παρουσιάζεται ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η ομάδα του παίκτη αλλά και τα combat profiles τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο παίκτης κατά τη διάρκεια της μάχης.

Πιο συγκεκριμένα, όσο ο παίκτης ανεβάζει level το χαρακτήρα του και ξεκλειδώνει νέα

skills -υπάρχουν πάνω από 300 διαθέσιμα- θα αποκτά πρόσβαση σε διαφορετικά combat profiles, τα οποία είναι τα ακόλουθα: soldier, adept, engineer, sentinel, infiltrator, vanguard και explorer. Όσο ο παίκτης επενδύει στα skill ενός profile, θα μεγαλώνει το level του συγκεκριμένου profile. Το profile του παίκτη αλλάζει ανά πάσα στιγμή ακόμα και κατά τη διάρκεια της μάχης, κάτι το οποίο υπόσχεται να κάνει ευκολότερο η λειτουργία favorites, που επιτρέπει στον παίκτη να κάνει map -σε ένα από τα 4 διαθέσιμα slots- ένα profile με 3 skills, δίνοντάς του έτσι πρόσβαση σε 12 skills κάθε στιγμή.

Η ομάδα πάντα ήταν ένα σημαντικό στοιχείο των παιχνιδιών της σειράς και για αυτό δόθηκε μεγάλη προσοχή και σε αυτόν τον τομέα του παιχνιδιού. Ο παίκτης θα έχει μαζί του έως 6 άτομα, το κάθε ένα από τα οποία θα μπορεί να ανέβει level και να εξειδικευτεί σε συγκεκριμένο τομέα, ενώ θα έχει διαθέσιμα 3 active και 3 passive skills. Όλα τα μέλη της ομάδας θα μπορούν να συνεργαστούν με τον βασικό χαρακτήρα και να εκτελέσουν power combos.

Παράλληλα με τα παραπάνω, σε ένα άλλο video που δόθηκε στην δημοσιότητα, η Natalie Dormer -η Margaery Tyrell του Game of Thrones- εξηγεί το ρόλο της Dr Lexi T'Perro στο παιχνίδι, στην οποία χαρίζει την φωνή της. Πρόκειται για έναν έμπειρο χαρακτήρα, τον οποίο ο παίκτης θα συναντήσει νωρίς στο παιχνίδι και θα τον συμβουλεύει σε κρίσιμες στιγμές στη συνέχεια της ιστορίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω θα βρείτε στα video που ακολουθούν.

ps4pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα