Νέο trailer για το νέο Prey

Μαθαίνουμε για τη Mimic Matter ικανότητα του πρωταγωνιστή.

H Arkane Studios και η Bethesda κυκλοφόρησαν ένα ολοκαίνουργιο trailer για το νέο Prey, παρουσιάζοντας στο κοινό την δυνατότητα “Mimic Matter”.

Όπως είναι γνωστό, το νέο Prey θα διαδραματίζεται στο διαστημικό σταθμό Talos I, o οποίος έχει κυριευτεί από τους εξωγήινους Typhon. Ο Morgan

Yu –ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού- θα πρέπει να σταματήσει την εξωγήινη απειλή από το να καταστρέψει την ανθρωπότητα. Για το καταφέρει το στόχο του, ο πρωταγωνιστής δεν θα έχει στην διάθεση του μόνο «ανθρώπινες» ικανότητες αλλά και κάποιες από τις «εξωγήινες» δυνάμεις των Typhon.

Μια από τις πρώτες εξωγήινες δυνάμεις στην οποία θα έχει πρόσβαση ο πρωταγωνιστής θα είναι η Mimic Matter, η οποία θα του επιτρέπει να παίρνει τη μορφή διαφόρων αντικειμένων που βρίσκονται μέσα στο διαστημικό σταθμό. Στην αρχή, o Yu θα μπορεί να μεταμορφωθεί μόνο σε μικρά αντικείμενα, όπως φλιτζάνι και λάμπα, αργότερα, όσο αναβαθμίζεται η δύναμη, θα μεταμορφώνεται σε πιο πολύπλοκο αντικείμενα όπως security turrets και Operator robots.

Το νέο Prey θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα