Η Bandai Namco ετοιμάζει το πιο δαπανηρό project στην ιστορία της

Ο Katsuhiro Harada, Game Director/ Chief Producer της Bandai Namco, έκανε γνωστό ότι πρόκειται να εργαστεί επάνω σε ένα νέο τίτλο, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει και το πιο δαπανηρό project στην ιστορία της ιαπωνικής εταιρείας.

Πιο αναλυτικά, όπως ο ίδιος αναφέρει: “Λοιπόν, ειλικρινά, πιστεύω ότι αυτό μπορεί να είναι η πιο δαπανηρή ανάπτυξη project στην ιστορία

της Bandai Namco. Θεωρώ ότι είναι απίστευτο πως οι ανώτεροι το ενέκριναν αυτό. Λοιπόν, η έγκριση έχει γίνει, είναι απλώς λόγω του κορονοϊού, που δεν μπορέσαμε να ξεκινήσουμε κατάλληλα το project.”

Στη συνέχεια, ο Harada δήλωσε ότι αναπτύσσει και “άλλα πράγματα” πέραν από τίτλους κατηγορίας fighting, λέγοντας πως δεν θεωρεί πιθανή την δημιουργία ενός άλλου παιχνιδιού της εν λόγω κατηγορίας, που να μην ανήκει στη σειρά Tekken, ενώ έκανε ξεκάθαρο πως επί του παρόντος δεν έχει σκοπό να αποκαλύψει περαιτέρω πληροφορίες για το νέο project της εταιρείας.

Ο Harada ξεκίνησε να εργάζεται στη σειρά Tekken ως voice actor για τα πρώτα παιχνίδια, ενώ αργότερα απέκτησε και το ρόλο του Director/ Executive Producer για τους επόμενους τίτλους της εν λόγω fighting σειράς. Το 2019 προάχθηκε σε ηγέτη του τμήματος fighting game esports της Bandai Namco, καθώς επίσης και σε General Manager της ιαπωνικής εταιρείας.

The post Η Bandai Namco ετοιμάζει το πιο δαπανηρό project στην ιστορία της appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα