Φθινοπωρινό θα είναι το επόμενο κεφάλαιο της σειράς “Tales of”

Το Tales of Arise, το νέο κεφάλαιο της σειράς Tales Of, της Bandai Namco, θα κυκλοφορήσει μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβριο για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κονσόλες. Συγκεκριμένα, μέσα από ένα trailer, με αρκετό υλικό μέσα από το παιχνίδι που δόθηκε στη δημοσιότητα, έγινε γνωστό ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου στην Ιαπωνία και μια μέρα μετά, στις 10 Σεπτεμβρίου, στον υπόλοιπο κόσμο.

Επιπλέον, το ιαπωνικό περιοδικό Famitsu επιβεβαίωσε στην επίσημη

ιστοσελίδα του ότι το Tales Of Arise θα γίνει διαθέσιμο και στις κονσόλες τη νέας γενιάς -PlayStation 5 και Xbox Series X/S- με τη next-gen έκδοση του τίτλου να διαθέτει ένα Performance Mode, στο οποίο το παιχνίδι θα τρέχει στα 60 FPS, και ένα Graphic Priority Mode που το παιχνίδι θα τρέχει σε ανάλυση 4K.

Τέλος, εκτός του trailer της ανακοίνωσης για την ημερομηνία διάθεση, δημοσιεύτηκε επίσης ένα gameplay trailer για το Tales Of Arise, παρουσιάζοντάς μας το νέο σύστημα μάχης, το οποίο φαίνεται να αποτελεί μια εξέλιξη του συστήματος μάχης που είχαμε στο Tales of Berseria.

Το Tales of Arise θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC.

The post Φθινοπωρινό θα είναι το επόμενο κεφάλαιο της σειράς “Tales of” appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα