“Φουντώνουν” οι αναφορές για το αναβαθμισμένο μοντέλο του Nintendo Switch

Νέες φήμες που θέλουν τη Nintendo ήδη να ετοιμάζει μία αναβαθμισμένη έκδοση του Switch έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες, αναφέροντας αυτή τη φορά την κυκλοφορία του υποτιθέμενου “Switch Pro” εντός του προσεχούς διαστήματος μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με αναφορές από το Bloomberg, η νέα κονσόλα θα ξεκινήσει την παραγωγή της μέσα στον Ιούλιο, με την κυκλοφορία της να ακολουθεί στους επόμενους μήνες και συγκεκριμένα μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου. Μάλιστα, υποστηρίζεται ότι θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση πριν από την έναρξη της φετινής E3 και μόλις το “Switch Pro” γίνει διαθέσιμο στην αγορά η Nintendo θα σταματήσει την παραγωγή του αρχικού και τρέχοντος μοντέλου, αφού σκοπεύει να το αντικαταστήσει με το νέο, χωρίς να ισχύει, όμως, το ίδιο και για την οικονομική έκδοση της κονσόλας, το Nintendo Switch Lite.

Το Nintendo Swith κυκλοφορεί από τον Μάρτιο του 2017, με τις πωλήσεις του να έχουν συνεχώς αύξουσα πορεία. Μέσα στον περασμένο Φεβρουάριο η κονσόλα κατάφερε να καταγράψει υψηλότερες πωλήσεις από εκείνες του Nintendo 3DS, ενώ ένα μήνα αργότερα έγινε γνωστό πως οι πωλήσεις της έσπασαν το φράγμα των 84 εκατομμυρίων τεμαχίων.

Οι φημολογίες των τελευταίων χρόνων για την ανάπτυξη μία αναβαθμισμένης κονσόλας Nintendo Switch ήταν αρκετές, ενώ με την πάροδο του χρόνου φαίνεται να γίνονται όλο και πιο συχνές. Πέραν της τρέχουσας, οι πιο πρόσφατες τοποθετούν την κυκλοφορία του μέσα στο 2021, με εκείνη του περασμένου Μαρτίου να κάνει λόγο για κυκλοφορία εντός της φετινής εορταστικής περιόδου.

The post “Φουντώνουν” οι αναφορές για το αναβαθμισμένο μοντέλο του Nintendo Switch appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα