Έρχεται το ReCore: Definitive Edition

Η καλύτερη έκδοση, για ένα... "βασανισμένο" παιχνίδι. [Update]

Έπειτα από φημολογία αρκετών μηνών και μολονότι η Microsoft δεν έχει προβεί ακόμα σε σχετική ανακοίνωση (η οποία ενδέχεται να γίνει στις 20 Αυγούστου), η Definitive Edition για το ReCore -το παιχνίδι των Comcept και Armature Studio- εμφανίστηκε στο αμερικάνικο Microsoft Store. Σύμφωνα με τη σχετική καταχώρηση

στο ψηφιακό κατάστημα της εταιρείας του Redmond, η νέα έκδοση για τον action adventure τίτλο περιέχει μια καινούργια περιπέτεια, με ονομασία "Eye of Obsidian", καθώς και το Corebot frame ονόματι "T8-NK". Επίσης, η "αναβαθμισμένη" έκδοση υποστηρίζει HDR και θα εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του καινούργιου οικιακού μηχανήματος της Microsoft, του Xbox One X.

Περισσότερες πληροφορίες για το εν λόγω παιχνίδι -το οποίο "ταλανιζόταν" από διάφορα προβλήματα τεχνικής φύσεως στο αρχικό λανσάρισμα του στην αγορά- μπορείτε να μάθετε από το σχετικό review, ενώ το ReCore: Definitive Edition αναμένεται να κυκλοφορήσει, στην αμερικανική αγορά για PC και Xbox One, στις 29 Αυγούστου, με την τιμή του να ανέρχεται στα $19,99.

[Update]: H Microsoft επιβεβαίωσε επίσημα την κυκλοφορία του Recore: Definitive Edition, καθώς και ότι θα αναβαθμιστεί η αρχική έκδοση του τίτλου χωρίς κόστος. Τέλος παρουσίασε και το debut trailer της εν λόγω έκδοσης, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

pcxbox one Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα