Ανακοινώθηκε το Black Mirror

Με κυκλοφορία εντός του φθινοπώρου.

Όπως ανακοίνωσε η THQ Nordic, το Black Mirror, το οποίο και αποτελεί reboot της σειράς Black Mirror, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο, προσφέροντας μια νέα προσέγγιση και νέες καινοτομίες σε μια αγαπημένη, point-and-click adventure σειρά.

Το Black Mirror

αναπτύσσεται από τη γερμανική KING Art Games, ένα στούντιο που στο παρελθόν έχει προσφέρει τίτλους όπως οι The Dwarves και The Raven: Legacy of a Master Thief, καθώς επίσης και τα παιχνίδια της σειράς The Book of Unwritten Tales. Όπως αναφέρει ο Martin Kreuch, παραγωγός του παιχνιδιού, οι δημιουργοί επιθυμούν να "παραμείνουν πιστοί στην αρχική ατμόσφαιρα των προηγούμενων παιχνιδιών, δίνοντας περισσότερες ελευθερίες και επιλογές στους παίκτες".

Το παιχνίδι πρόκειται να επαναπροσδιορίσει τα gothic-horror adventure παιχνίδια ρίχνοντάς τους μια πιο σύγχρονη ματιά, ενώ η υπερφυσικά τρομακτική ατμόσφαιρα του θα θυμίζει αυτά των έργων διάσημων συγγραφέων παραφυσικών ιστοριών τρόμου όπως ο Edgard Alan Poe και ο Howard Phillips Lovecraft. Μέσω των συνομιλιών τους με οπτασίες οι παίκτες θα μπορούν επίσης να ανακαλύψουν περισσότερα στοιχεία για την οικογένειά τους και όλες οι συνομιλίες θα ντύνονται από τις φωνές ταλαντούχων ηθοποιών, προσθέτοντας μια ακόμα νότα... ανατριχίλας στο παιχνίδι.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το announcement trailer του παιχνιδιού στον player που ακολουθεί. Καταληκτικά, η THQ Nordic αναφέρει πως το Black Mirror αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 28 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους.

pcps4xbox onemac os x
Keywords
Τυχαία Θέματα